sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Maastopainotteinen viikko

Maanantaina hakuiltiin Pessimistien kanssa mastolla. Mukana Tuuli, Elina ja Riikka. Skegulle haamut ykköselle ja kakkoselle, ja ne meni jälleen hyvin :) Välissä treenasi Rem ja Jake, ja sitten Skegu pääsi toiselle kiekalle: näytin sille ykkösen jonka jälkeen jatkettiin kakkoselle haamu (hyvin) ja sitten muistina ykkönen. Nyt lähti muistille viime viikkoista huomattavasti varmemmin, tosin piilon liepeillä jäljesti lopulta mm:lle.
Treenien jälkeen jatkoin omien koirien kanssa Haramaantielle, jossa Kaaos sai tehdä kolmen esineen esineruudun. Kaksi esinettä oli valmiina, kolmas (lähin) vietiin yhdessä. Kolme pistoa ja kolme esinettä, minuutissa :)) Tosin sen yhdessä viedyn lähiesineen se haki viimeisenä :D Tehtiin vielä tunnin lenkki Haramaantien maastoissa ja jäniskin sai liikuntaa...

Keskiviikkona ensin aamutreenit tottiksen merkeissä omassa pihassa klo 04.00, parhautta :)) Molemmat teki noutoa, Kaaos lisäksi seuruuta ja Kelmi luoksarin.
Illalla vapunaaton ratoksi mentiin jäljestämään Kukonkoivuun. Riemua riitti ihan alkumetreistä asti, kun muistin yhden metsäautotien väärin: ajoin väärää tietä puoli kilsaa todetakseni ettei siellä missään pääse ympäri, joten peruutin siinä sitten auton levyistä tietä sen puoli kilsaa takaisin. Ihan harmitti, ettei mun peruutustaitoihin luottamaton ihminen ollut näkemässä :D
Skegulle n. 150 metriä jälkeä, alussa nameja tiheästi ja sitten siellä täällä. Se meni aika mallikkaasti :) Sille tuntuu sopivan, että nameja on siellä täällä, se tarkentaa niin jäljestystään paremmin.
Koska en jaksanut keksiä Kaaokselle muuta ohjelmaa, tein sillekin lyhyen jäljen - vain todetakseni ettei jälki ole edelleenkään sen laji :D Alun 50 metriä se menee kuin juna ja sen jälkeen kuin ohjus vailla suuntaa. No mutta pääsipähän puuhastelemaan, joten tavoite tuli täytettyä.

Torstaina jäljestys jatkui Pyhiksen koulun metsässä. Skegulle tein nyt n. 250 metriä jälkeä, nameja harvemmassa entä eilen. Se kävi aikas kuumana lähtöpaikalle tultaessa ja olISI pitänyt rauhoittaa sitä paremmin. Alun muutaman metrin meni OK, sitten lähti kaahottamaan ja kadotti koko jäljen... Palasin alkuun, rauhoitin tilannetta ja uusi yritys: nyt se lähti keskittyneemmin ja pääsi paremmin jälkeen kiinni ajaen sen hyvin loppuun asti. Tämä oli sen eka vähän pidempi jälki ja jäljestä kiinni saatuaan se meni kyllä luotettavasti :) Täytyy jatkossa muistaa hillitympi mielentila ja ehkä vähäisempi määrä namejakin.

Lauantaina illalla tottisteltiin oman lauman kesken Uskilassa.
Kaaos muisteli evl-ruutua, ja yksi ihan onnistunut suoritus saatiin tehtyä, jes! Lisäksi jääviä, niissä erityisesti seisomisessa se meinaa kääntyä mun palatessa. Luoksarin molemmat stopit tehtiin myös, niissä ei ihmeellisyyksiä. Lisäksi yksi luoksari läpi. Lopuksi kaukoja ihan läheltä, nämä ne jos mitkä tarvitsee treeniä... :P Kaaos oli kyllä hyvä!! :)))
Skegu oli tavallistakin enemmän out of control :DD (Ei varmaan kyllä kannattaisi nauraa!) Se teki noutoa, ruudun, maahanmenoja, eteenistumisia ja lopuksi seuruuta. Kaikki etenee, paitsi seuruu. Blaah, palattiin ihan pentutreeneihin ja niillä ei nyt etene kukaan, senhän tietää. En vaan hätäpäissäni muutakaan keksinyt. Alkaa pieni paniikki nousta, kun se on kohta vuoden eikä osaa seurata askeltakaan. Noh, ei kai se osaaminen todellisuudessa kaukana ole. Muuten se oli kyllä ihan <3 Jälleen kerran!
Iltalenkki Uskilan maisemissa - love it.

Sunnuntaina mentiin jäljestämään Kukonkoivuun, pysytellen isommilla teillä :D Skegulle n. 300 metriä, nyt nameja vain parissa kohtaa ja niissäkin hillitysti muutaman askeleen verran. Muistin rauhoittaa sen lähdössä ja vaatia hillittyä käytöstä.. Ja kylläpä se heti ajoi jälkeä paremmin :) Ihan tuli Wiimun meno mieleen. Paras Skegun tekemä jälki tähän asti!
Kaaos sai vähän tottistella jääviä ja seuruuta.

Se on söpö, ja se tietää sen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti