lauantai 17. toukokuuta 2014

Hakua, hakua.. ja tottistakin

Tiistaina iltavuoron jälkeen mentiin tottistelemaan oman lauman kesken Uskilaan. Kesän ekat vesisadetreenit :) Kaaos teki ruutua ja oli tosi pähee :))) Hyvät merkit ja lujaa (= varmasti) ruutuun, jeij! Luoksari, jossa ensin stopin pysymisestä palkka ja sitten maahanmenosta. Nämä OK, mutta ennakoinnin kanssa saa olla tosi tarkkana. Nytkin tuli korvat pystyssä... Yksi stoppi suorapalkalla ja kerran läpi, nämä loistavat. Lopuksi zeta, joka hyvin.
Skegu pääsi tekemään noutoa, ruutua, luoksaria, maahanmenoja ja seuruuta. Se oli ihan liekeissä :))) Maahanmenot se nyt tuntuu keksineen lopullisesti tarjoamisen kautta, hyvä! Seuruu oli kyllä vähemmän liekeissä, tein sitäkin tarjoamisen kautta ja joopa joo: palkkailin miten sattuu ja missä kohdassa sattuu, ei taida valmista tulla koiran elinaikana :P Täytyy nyt pohtia ensin että miten tästä eteenpäin ja sitten korjaussarjaa kehiin.
Oli kyllä hyvän mielen treenit, jos se ei vielä tästä siirappia tihkuvasta kirjoituksesta ilmene. Niiden päälle lenkki Uskilan maisemissa, loistoilta.

Keskiviikkoiltana mentiin hakutreeneihin jugupurkkimetsään Vuolenkoskelle. Skegulle tuttu kaava: ekat 1&2 haamuina, tauon jälkeen mielikuvana 1:nen ja normihaamuna 2:nen. Eka OK, tokassa kävi tarkastamassa hämypiilon ja kadotti hetkeksi suuntavaistonsa. Ratkaisi kuitenkin itse löytäen mm:n. Mielikuvassa ei ongelmia. Nyt oli käyttäytynyt maalimiehillä kiltimmin, mutta kyllä siinä edelleen työstettävää riittää :P Hakutreenien jälkeen Kaakku sai hakea yhden esineen, enempää en jaksanut sen kanssa asiasta vääntää kun jalat taas vei...

Perjantaina aamutottikset omalla pihalla: Kaakulle noutoa ja seuraamista, Skegulle noutoa ja maahanmenoja. Illalla ennen (Kaaoksen) hakutreeeihin lähtöä Skegu sai jatkaa tottista omalla pihalla: seuruuta, josta en tiedä mitä pitäisi ajatella edelleenkään :P Parempaa, mutta en silti tiedä... Blaah.
Kaaos pääsi siis hakutreeneihin :) Mukana Heli, Saara ja Tuuli, mentiin Kukonkoivun kauempaan & luvalliseen maastoon. Kaakulle 1&2 ilmaisulla, palkka näytöstä ja kolmonen suorapalkalla. Ekalla oli odotellut hetken palkkaa mm:lta ennen kuin otti rullan. Tyhmä ongelma! Ilmaisutreeneissä tekee kaiken kuin oppikirjasta, metsässä pitkältä matkalta pohtii ja miettii rullansa kanssa. Noh, näyttö hyvä. Kakkoselle lähti vinoon, epäilin että sai hajun kolmosesta tuulen suunnan ansiosta. Kutsuin pois ja lähetin uudestaan, jolloin tottelevaisesti lähti suoraan ja ilmaisu nyt hyvä :) Vaan näytölle sitten lähti ihan pokkana vetämään sinne kolmosen suuntaan :D Ilmeisesti kaikkea ei voi saada samaan ilmaisuun :D Komensin näyttämään uudestaan jolloin sitten vei kakkoselle. Kolmonen hyvä, olihan barbeque saanut siitä hajun jo kahteen kertaan :D Olipa kiva treenata pitkästä aikaa Kaakunkin kanssa ryhmässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti