sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Helletreenit Tampereella :)

Kesäinen viikonloppu! :) Sunnuntaina otettiin suunnaksi Tampere ja treeniseurana meillä oli koko helteisen päivän Hellu & Syke.
Aloitettiin tokoilla, Kaaos teki pitkästä aikaa (lähes) kisamaisen setin evl-tyyliin:

Seuruu: Hyvää :) Peruutus kaipaa muistutustreeniä, ts. huomaa ettei sitä ole nyt hetkeen otettu. Mutta Kaaos tuntui kivalta!
Zeta: Järkkä oli m-i-s, joista istumiseen asti oikein hyvä, sen siis seisoi. Mutta se menee mun piikkiin koska olin käskyssä huolimaton, auts! Korjasin istumaan, mutta koira tiesti tehneensä virheen ja meinasi lamaantua... Vaan päästiin molemmat yli tästä ja jatkettiin virheettömästi loppuun. Seiso myös siis hyvä ja kesti taaksepaluun, treeni on siis purrut.
Luoksari: Suunnitellusti läpi, tuli järkevää vauhtia.
Ruutu: Valmistelin voi-tyylisesti, jätin merkille ja siitä asti evl-kaavalla loppuun. Hieno ruutu! :)
Hyppis: Aijai, tämä oli huono! Kiersi palatessa, eikä olisi millään korjauksella hypännyt kapulan kanssa takaisin o_O Uusinnalla OK.
Tunnari: Ei nähnyt heti kapuloita (?!), mutta kun löydettyään teki hienon tunnarin :))

Kaiken kaikkiaan hyvä kokonaisuus pitkän tauon jälkeen. Tehtiin vielä toisessa setissä lisää hyppistä (hyvää ja huonoa) sekä paikkaolot, ne OK. Istumisen valmisteluihin pitää saada paljon rutiinia tosin lisää, meinaa helposti sekoittaa alun paikkamakuuseen.

Skegu pääsi tottistelemaan omalla vuorollaan tietysti myös. Se teki melko räjähtävän noudon heti alkuun :D Ruutua ei jotenkin bongannut, niinpä eka lähetys oli vain kiepsahdus lähellä ja haukahdus.. Uusinnalla OK. Seuruuta Hellu ystävällisesti videoi meille, eikä se näytä niin pahalta miltä tuntuu :P Hellulta myös hyvä huomio, että Skegu on parempi nyt lentävissä lähdöissä entä sivulta lähdettäessä. Luoksarin tuli lujaa! :)) Maahanmenot OK, näissä huomio Hellulta että palkkaa myös kun on maassa, nythän heitän sen jonnekin ja koira saa nousta. Lopuksi tehtiin luopumista, tässä mulla voisi olla omat kädet lähempänä koiraa niin sen katsetta olisi helpompi tarkkailla.
Skegu pääsi vielä toiselle kiekalle leikkimään & tekemään yhden ruudun niin että Hellu vei sinne lelun. Tämä ruutu oli ekaa parempi.

Tokojen jälkeen virkistäydyttiin apsilla ja sitten Niihamaan treenaamaan maastoja.
Skegu ajoi Hellun tekemän (ekaa kertaa vieraan tekemä!) n. 400 metriä pitkän jäljen. Se oli aikas mainio :) Menee hyvin matalalla nenällä ja keskittyy täysillä :) Ens kerralla voisi pidentää jäljen ikää, nyt se ajoi taas aika tuoreen jäljen.
Kaaos pääsi hakuilemaan. Sille treeni, jossa ensin suunniteltu tyhjä vasemmalle, tämä OK pisto. Sitten valmis mm oikealle ja palkka näytöstä. Kaakku teki aika laajan piston, mutta löysi mm:n, vaan jäi odottamaan palkkaa o_O Kun ei saanut sitä, oli lähtenyt pois ja hetken kuluttua taas tullut palkan toivossa. Possu! Kutsuin pois, ja ihan sama homma toistui. Argh! Kolmas lähetys, ja nyt teki nätin ilmaisun ja sai vihdoin odottamansa palkan :D Varmaan barbeque totesi, että ei tässä nyt muu auta kuin ilmaista tai jää ilman palloa :D

Päivästi ei puuttunut kuin aurinkorasva, ja sen huomaa nyt..
Kiitos Hellu!

Tytöt valkovuokkojen keskellä lauantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti