perjantai 30. toukokuuta 2014

Kolmea lajia

... ja kaikki niitä sateessa. Kesä loppui lähes tasan mun loman kanssa yhtäaikaa, se vähän helpotti töihin palaamista :)
(Skegu aloitti myös vihdoin ekan juoksunsa lauantaina.)

Tiistaina mentiin oman lauman kesken Uskilaan tottistelemaan illalla.
Kaaos tosin tietysti tokoili tehden ruutua, luoksarin stopilla & läpi ja aloitti ihmettelemään ohjattua noutoa. Ruutu oli nyt oikein hyvä, samoin luoksarit :)) Ohjatun alkeissa riitti miettimistä, mutta kyllä ne suunnat alkoivat jo hieman erottua toisistaan.
Skegu puolestaan tottisteli, pääpaino nyt sivulletulossa kun siitä tuli menneellä viikolla vähän noottia :D Nojoo, ehkä vuoden ikäisen koiran olisi syytä osata se jo. Lisäksi tehtiin vanhat tuttumme luoksari ja noudot sekä seuraamista, joka ei tällä kertaa aiheuttanut mulle ahdistusta :) Kyllä se siitä!
Lenkki tehtiin sitten kaatosateessa, olipa kylmä kun päästiin takaisin autolle.

Keskiviikkona meillä oli kahden naisen hakutreenit Tuulin kanssa. Yksi toisensa jälkeen perui ja jäätiin sitten kahdestaan. Oltiin Kukonkoivun kentän viereisessä maastossa, Skegulle ensin kaksi haamua jotka hyvin. Devin treenin jälkeen otin kakkospiilon valmiina, ja se tuntui olevan Skegulle pala kakkua :) Jälleen satoi, mutta lenkkeiltiin Tuulin & Devin kanssa siitä huolimatta treenien päälle vielä tunnin metsälenkki :)

Torstaina ennen Kaaoksen puuhia "ihan lyhyesti" sivulletuloa Skegun kanssa sisällä, joka tarkoitti vartin vääntötreenejä... Alku OK, mutta sitten alkoi hiipiminen ja kyttäys (?!) ja ei voinut lopulta enää edes istua. Blaah. Väliin lelun kanssa rallatusta ja sitten uudella innolla: taas ensin skarpisti, mutta sitten alkaa ihme kyyläily ja vinoon/kauas/seisomaan jääminen. En tajua en.
Kaaoksen kanssa käytiin fillarilenkillä ja siinä samalla poikettiin hakekeskukselle tekemään ohjatun suuntia. Askel eteenpäin edellisestä treenistä :)
Illalla ajeltiin Heinolaan tirppatreeneihin. Skegu haki hyvin vedestä lokin, toinen heitto melko läheltä ja toinen varmaan n. 40 metristä. Sitten kokeiltiin hakua variksilla, neljä lähetystä ja neljä vaakkua oli mulla :) Appari auttoi kulkemalla ruudussa, Skegullahan ei ole riistahausta oikein näkemystä. Mutta jospa sillä treenin myötä alkaisi olla, otteet riistoista oli kuitenkin hyvät. Otot saisi olla kyllä spontaanimmat mun makuun, mutta ehkä ne siitä ajan kanssa kehittyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti