sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Kaaos kestävyyskokeessa 10.5. Espoossa

Koska kaikkea kannattaa kokeilla ja niin edelleen, löydettiin me itsemme SPL Helsingin järkkäämästä kestävyyskokeesta Kaaoksen kanssa lauantai-iltana. Koe alkoi illalla klo 18 ja paikkana toimi Luukin ulkoilualueen maastot ja tiet. Lämpötila oli jossain 14 asteen nurkilla ja illan mittaan viileni siitä hieman, joten aika optimaalinen sää tuollaiseen kokeeseen. Koiria oli yhteensä 9, saksanpaimenkoiria, dobermanneja, yksi bc ja Kauko.

Ja sitten lähdettiin meidän yhden henkilön huoltojoukkojen saatesanoilla matkaan: "Soita jos se kieltäytyy juoksemasta." Indeed soitan :D

Ekat 8 kilsaa mentiin Luukin ulkoilureitellä, ja sanoisin että tuli tehtyä henkilökohtainen extreme run :D Mäkiä ylös ja alas, paikoitellen polulla leveyttä metri ja kiviä siellä täällä väisteltävänä. Ei paljon ehtinyt miettiä paljonko matkaa on vielä jäljellä tms, kun keskittyi vaan pysymään pystyssä. Koko jonosta kuului helpotuksen huokaus kun päästiin sieltä rallireitiltä vihdoin pois :D Ekalla tauolla Kaaos pyyhälsi läheiseen jokeen, joi siellä (vaikka oli sillä oma kuppikin..) ja oli reippaan oloinen.
Loput 12 kilsaa mentiin asvaltti-/hiekkatietä, ja ne tuntui siis todella helpoilta pätkiltä tuon alun jälkeen. Tokalla tauolla Kaaos ei juurikaan juonut eikä näyttänyt mitään väsymisen merkkejä. Tässä tuomari tarkasti myös kaikkien tassut, niissä ei mitään huomautettavaa.
Koko lenkin jälkeen Kaaos tuntui edelleen reippaalta, ei paljon tuntunut matka painavan :) Se olin lähinnä minä ketä kiitti että matka loppui :D

Lopuksi tehtiin tottis, johon kuului seuraaminen vapaana: "Hienoa seuraamista!" Ja niin on Kaukolla uusi titteli taskussa :)

AD Kaaos :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti