keskiviikko 7. toukokuuta 2014

"Vapaa"päivät

Maanantaina käytiin koirien kanssa Tampereella. Skegulla oli ohjelmassa tottistreenit Niihamassa Kärnän Sarin valvovien silmien alla :) Haettiin apuja seuraamiseen, joka jumittaa totaalisen paikallaan enkä löydä siitä tietä ulos... Epätyypillistä mulle, mutta olin ihan avoin kokeilemaan mitä vain :D Niinpä kokeiltiin niin, että Skegun tuli itse keksiä tarjota oikeaa toimintaa, josta sitä palkattiin. Ja kuinkas kävikään - sehän keksi miltei samantien mitä siltä haluttiin ja väläytteli jo hienoja pätkiä :)) Vau!
Katsottiin myös eteenistumisia: niissä Skegu tulee liian kiinni, eli se pitää saada nyt kauemmas. Muuten tulee ongelmia noudoissa kapuloiden luovutuksissa.
Lopuksi vielä maahanmenojen kimppuun: näissä voin hyvin olla itse ylhäällä, sanoa käskyn ja antaa koiran tarjota :) Haukkumisen jälkeen Skegu keksi idean, ja luulen että päästään näissäkin nyt harppauksin eteenpäin.
Hyvät & hyödylliset treenit, kiitos Sari!

Treenien jälkeen treffattiin Hellu & Syke, kierrettiin lenkki ja parannettiin maailmaa taas vähän paremmaksi. Kiitos seurasta :)
Kotimatkalla ex tempore koukkaus näihin maisemiin:






Tiistaina vapaat töistä jatkuivat, ja suunnaksi otettiin Porvoo ja Kaaoksen fyssari. Reittihän oli sitten taas liian yksinkertainen ollakseen helppo :D Puolen tunnin Porvossa pyörimisen jälkeen käytin oljenkorren soittamalla Riikalle, joka ystävällisesti ja ennen kaikkea kärsivällisesti yhteensä kolmen puhelun aikana sai mut ohjattua perille. He hee, Riikka totesi vaan että "No onneksi ei ole ruuhka-aika kun ajelet siellä..." ehkäpä viitaten muutamaan liikennesäännön soveltamiseen.
Mutta itse fyssari toi helpottavia uutisia, Kaaos on kunnossa :) Lantio sillä oli vinossa, kaiketi Skegun törmäyksen takia mutta se saatiin oikaistua. Kauko oli puoliunessa käsittelyn ajan ja urisi hyvää oloaan :) Kiitos Riina Kellmanille Kaaoksen hyvästä hoidosta!!
Ennen kotiinlähtöä pyörähdettiin vanhassa kaupungissa koirien kanssa ja syötiin ylihintaista jäätelöä.

Kaaos on vainunnut sorsat joessa...

... ja Skegu bongannut ne.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti