sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Tynkä treeniviikko

Tällä viikolla treenattiin vain kahtena päivänä koulu- ym. kiireiden takia.

Tiistaina käytiin ekaa kertaa tällä kaudella Pessimistien hakutreeneissä. Paikkana Kukonkoivu ja mukana Elina, Katri ja Mikko.  Skegulle ensin normaalit haamut etukulmiin ja nämä oli jokseenkin pala kakkua sille :) Kakkosta se etsi hetken (mm oli syvässä hiekkakuopassa), vähän siinä ja siinä että menikö juoksemiseksi.. Toisella kiekalla tehtiin niin, että näytin kakkosen haamuna ja sen jälkeen ykkösen haamuna, lähettäen sinne ykköselle. Se meni hyvin, kakkoselle mennessä aluksi aavistuksen empi mutta selvitti kuitenkin itse ja löysi mm:n. Kaaos pääsi tekemään kolmen esineen esineruudun ja nosti takaesineet hyvin, etuesineen kävin ajan säästämiseksi näyttämässä :D

Luettiin taas tenttiin Skegun kanssa - vai nukuttiin? :D


Torstaina käytiin oman lauman kesken tottistelemassa Uskilassa. Kaaos pohdiskeli evl-ruutua ja jääviä, Skegu teki normin tottissettinsä sekä sai kerran kiitää ruutuun :) Skegun tottista pitäisi saada liikautettua eteenpäin, vähän on jo uusia ajatuksia ja ehkä viikon päästä saadaan niitä lisääkin.

Viikonloppu meni kokonaan muissa kuin koirajutuissa, joten koirat sai tyytyä pelkkiin pakollisiin lenkkeihin. No joskus näinkin :)

Skegun herätys lauantaiaamuna <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti