tiistai 24. syyskuuta 2013

Kelmin yhdeksäs viikko

Maanantaina otin Kelmin mukaan kouluun ja ennen luentoa käytiin tutkimassa siispä Viikkiä. Hyviä ohitusharjoituksia tuli lukuisia, kun vieraita ihmisiä meni siellä täällä. Eläinlääkiksen edessä oli sellaiset betoniset sikoja muistuttavat patsaat, jotka oli Kelmin mielestä jotenkin aivan mahdottomat :D Hiipimällä se uskaltautui niitä tutkimaan ja sitten ne olikin nähty.

Viikissä tutkimusretkellä.

Hakumetsässä ollaan jatkettu tyylillä hajunhaku => pakitus => lähetys. Ja Kelmi on ostanut tämän treenin hyvin! Maanantaina oltiin Riikan kanssa Kukonkoivussa ja sunnuntaina päästiin Heinolan hakuporukan treeneihin Vierumäelle. Näistä jäi jatkoon huomioksi se, että etenen hajunhaulla nyt liian reippaasti, ts. koiralle enemmän aikaa saada haju ja tutkia mistä se tulee.

Tottiksessa/tokossa ollaan tehty tällä viikolla maahanmenoja, molempia noutoja, ruutua ja seuruuta. Uutena juttuna tai pikemminkin temppuna otin ohjelmistoon takatassujen käytön, eli Kelmin pitää hakea ne targetille. Tämä on aikas hauskaa meistä molemmista ja etenemistäkin on tapahtunut :) Noudoissa tuli joku klikki:  Kelmi juoksi kapulalle, saattoi nopeasti nostaa sitä ja sitten ryntäsi mun luokse. Se ei myöskään kovin hanakasti kantanut niitä :( Riikan avulla (kiitos!) tajusin itsestäänselvyyden: kriteerit on olleet koiralle epäselvät eikä se koe kannattavaksi kantaa kapuloita. Ehkä tämä on seurausta niistä murinatreeneistä, penne kävi ylikierroksilla eikä oppinut niistä ainakaan mitään positiivista. Ihan loppuviikosta sain hyvät onnistumiset, ja nyt noudot taukoilee kuukauden. 

Tällä viikolla myös matkailtiin, kun lähdettiin Riikan&Skippyn mukaan Raisioon ek-kokeeseen. A-luokan reissu etten sanoisi! :D Kelmi matkusti vieraassa autossa hyvin, hengaili koepaikalla ja oli aikas vaivaton matkakaveri. 

Painoa tällä viikolla 11,7 kiloa ja ekat hampaat alhaalta edestä on lähteneet. 

Matkalla Raisioon, koirien ulkoilutauko. Oli niin aikainen aamu että kuvakin on ihan utuinen :D

Kyyyyllähän Subaruun mahtuu. 

Reenikaverit Raisiossa. Joskaan Kaaos ei allekirjoittane sanaa "kaverit" tuolla ilmeellään.




1 kommentti:

  1. Mua edelleen naurattaa toi Kaaoksen ilme tossa kaverikuvassa :D

    ...illalla tas treenit jatkukoon! CU!

    VastaaPoista