perjantai 4. lokakuuta 2013

Kelmin 10. viikko

Ja viimeinen viikkokatsaus :) Nyt Kelmi on sitten Iso Koira, joten jatkossa se seikkailee treenipäivityksissä. Kymmenennen viikon kuulumiset tulee viikon myöhässä, joten toivottavasti mitään kovin oleellista ei unohdu kun yritän muistella viikon takaisia tapahtumia.

Hakua ei käyty treenaamassa kertaakaan, mutta ehkä väliviikko tekee siitä(kin) ihan hyvää. Toivottavasti sulan maan aikaan päästäisiin vielä noin puolenkymmentä kertaa treenaamaan - sitten hakujutut saa jäädä talvitauolle. Jälkeä en nyt tänä syksynä aloita ollenkaan, se on kokonaan ensi kevään heiniä. Kelmi tuntuu aika maavainuiselta koiralta luonnostaan (kuten myös Wiimu mutta toisin kuin Kaaos) joten se tuskin tulee olemaan mikään ongelma.

Tokoa/tottista on tehty aika paljon sisällä. Target takatassuilla alkaa sujua edelleen kerta kerralta paremmin, Kelmi tykkää miettiä ja kokeilla (= tarjota :)) juttuja aika kivasti. Uutena juttuna ohjelmistossa viikolla oli peruuttaminen, jonka se tuntui keksivän heti ekalla kerralla. No veikkaan että oppimiseen tarvitaan kyllä vielä vähän enemmän toistoja, mutta varmaan tuosta takatassutargetista on ollut sille hyötyä takapään käytön hahmottamisessa. Puisen noutokapulan pitoa ollaan tehty niin ikään naksulla, ja täytyy ilokseni todeta että toimii :) Metsku on tauolla hampaiden vaihtumisen ajan, ja sehän on ollutkin Kelmille mieluisampi kuin puukapula. Nyt vaan pitäisi edetä kaikessa (hitaasti, mutta silti), eli lisätä vihjeitä kaikkiin juttuihin. Leikkiminen on jatkunut hyvänä, ei tunnu osittain puuttuvat hampaat haittaavan lelujen retuuttamista?!

Kelmi sai myös tokan rokotuksen, painoa oli ell:n vaa'an mukaan 14,5 kiloa.

Tiilijärvellä lenkillä koko lauman kanssa.

<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti