sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Kelmin kuudes viikko

Kelmin kuudes viikko alkoi Kuopiossa, ja sen ollessa vielä maanantaina hoidossa kun me Kaukon kanssa reissattiin. Hoidossa meni hyvin, Kelmi oli ollut kuin kotonaan. No missäpä se ei olisi :)

Tiistaina käytiin ekalla rokotuksella Jynkässä, ja se toimitus oli nopeasti ohi. Eläinlääkärin huone oli vähintäänkin mielenkiintoinen eikä ainakaan lainkaan pelottava. Painoa oli lekurin vaa'alla mitattuna 8,7 kiloa ja kotivaa'alla 9,5. Totuus on jossain siinä välissä sitten varmaan. Tosi sutjakka se on, ei mun mielestä liian laiha mutta ei niin pallo kuin Wiimu pienenä. Varmaan geeneilläkin osuutensa tässä asiassa. Mitään järisyttävämpiä asioita ei arkielämässä kohdatukaan. Mainittakoon nyt että autoilu ja kynsienleikkuu sujuu mallikkaasti.

Rentoutumismallia lomalta a'la Kelmi.


Tottis/tokojuttuja taidettiin tehdä miltei joka päivä. Uutena juttuna keksin tehdä merkkiä targetin avulla, ja tämä on Kelmistä hauskaa :) En nyt tiedä, onko kovin järkevää tehdä merkkiä ennen ruutua, mutta olkoon nyt näin tämän koiran kohdalla. Sivulletuloa pitäisi tehdä nyt kuurina enemmän, että se iskostuisi pienen labradorin päähän. Mun mielestä se on vaan niin tylsä juttu opetettavaksi, että liikaa luistan siinä. Viikon aikana treenattiin pari kertaa kentällä - hyvin pelitti kuten tähän asti sisällä ja pihalla! Yksissä tottistreeneissä kiljahteli autossa Kaaoksen tehdessä - AUTS. En tosiaan halua siitä samanlaista kiljujaa, joten tähän täytyy oikeasti kiinnittää huomiota ja puuttua.

Hakujutuissa on jatkettu hajunhakuja. Olen nyt päästänyt Kelmin irti remmistä heti kun sen nenä alkaa käymään, ja hyvin se siksakkaa metsässä ja menee selkeästi ilmavainulla :) Ja hurjaa vauhtia, tottakai!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti