lauantai 31. elokuuta 2013

Jokaiselle jotakin

Koska Kaaos pääsi reissuun ja Kelmi on päässyt lukuisiin treeneihin/paikkoihin, oli toki itsensä Wiimunkin saatava jotain ihan omaa. Ja mikä olisi noutajasta parempaa kuin sorsastus! Syömistä ei nyt oteta.

Niinpä tiistai-iltana suunnattiin Lapinjärvelle. Riikan & Jukan pihassa totesin, ettö voisin vaan antaa Wiimun Jukan matkaan ja jäädä itse tänne - tästä eteenpäin Wiimu totutusti huomasi vain Jukan :D Se oli ihan yhtä tohkeissaan kuin aina niin monta kertaa ennenkin, eikä 12 vuotta näkyneet kuin harmautena naamassa. Ilma vain oli niin kirkas, että se laittoi tirpat lentämään korkealla eikä Wiimu päässyt tällä kertaa noutamaan. Näin joskus, ehkä päästään vielä tänä syksynä kokeilemaan paremmalla onnella. Mutta enivei, yhden labradorin ilta oli pelastettu.

Passissa vm. 2013

Perjantai-iltana kotona käytiin tottistamassa/tokoilemassa oman lauman kesken Pyhiksen kentällä. Kaukon kanssa pohdittiin tokojuttuja: istuminen, luoksari, ruutu, kaukot ja metsku. Istumisen istui, luoksarissa teki hienon stopin kun vihdoin lähti liikkeelle, ruudussa se jäi ihan epätyypillisesti ruudun eteen, kaukot oli aikas hyvät ja metsku ällöttävä. Kelmin treenien jälkeen se pääsi toiselle kierrokselle vielä kiitämään noudon noston, toisen luoksarin stopin ja ruudun pallolle. Kivaa oli :)

Kelmi aloitti leikkimällä ja sen sisäinen terrieri pääsi taas oikeuksiinsa. Muina juttuina otettiin targetia, sivulletuloa, maahanmenoa, malttamista istuen (koska mistään paikallaolosta ei voitane puhua) ja pari noutoa - se on niin pähee! Ja mä olen vielä niin ongelmissa sen nopean oppimiskyvyn kanssa.

Wilmakin pääsi tekemään jäävät ja vähän noutoa. Kolmen koiran treenit = tunti. Ja lenkki päälle, Ei tarvinnut miettiä muuta ohjelmaa perjantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti