sunnuntai 18. elokuuta 2013

Viikon kootut hakuilut

Tiistai-ilta meni treenien merkeissä Miekkiössä koko lauman ja Riikan kera. Kaakulle siellä kolme pistoa, eka ja kolmas ilmaisu ja keskimmäinen suorapalkka. Muut koirat treenasivat juttunsa ensin, ja sitten Kaakku pääsi hommiin. Sehän jälleen repi ilon irti ja vähän enemmänkin, alkoi siis kuntokoulun jatko-osa. Lopulta (n. neljän tuhatta ja sataa juostun "piston" jälkeen) käytiin yhdessä katsomassa, että TÄSSÄ se mm on. Sitten OK ilmaisu. Lopuille kahdelle pistolle vietiin mm yhdessä, nämä hoituikin barbetilta sitten maltillisemmin.

Perjantaina oltiin hakuilemassa Kukonkoivussa Riikan kanssa. Kaakulle jälleen kolme pistoa, kaikille ilmaisu. Ja kaikille pistoille vietiin yhdessä mm, niin että eka oli 10m, toka 30m ja vika sitten 50m. Oikein nätit löydöt & ilmaisut kaikille :)) Ekalle teki oikein lukkojarrutuksen ja uukkarin, kun haistoi mm:n. Hyvä Kauko! Ehkä tällaista treeniä nyt lisää, että saataisiin se kaahaaminen loppumaan.

Hakuraketti valmiina sinkoamaan sinne ja takaisin.


Lauantaina tein vesisateessa Kaakulle esineruudun Pyhiksen metsään. Eka esine vietiin yhdess suht lähelle (vähän sama ajatus entä haussa) ja se nousikin nätisti. Tokaa piti vähän juosta mutta kolmas nousi taas aikas näppärästi.

Sunnuntain Tampereelle sovitut haut ikävä kyllä peruuntuivat, niin lenkitin koko lauman lähimetsässä jonka jälkeen lähdettiin Kaakun kanssa kaksin käymään Lahden arboretumissa. Vähän kaupunkinähtävyyttä sillekin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti