lauantai 3. elokuuta 2013

Kelmin toka viikko

Menipä viikko taas nopeasti! Kaaos palasi tosiaan keskiviikkona kotiin, ja alkoi loppuviikkoa kohden lämmetä hieman Kelmille. Napakammin se saisi edelleen komentaa, mutta huomattavaa parannusta asiassa on jo havaittavissa, ts. enää se ei juokse pentua karkuun. Wimpun pennunkoulutusohjelma jatkuu, hyvähyvä!

Kempun kanssa käytiin kahdestaan alkuviikosta satamassa ihmettelemässä ihmisiä (lapsia, aikuisia, pyöräilijöitä, juoksijoita jne.), sorsia ja hanhia, laivoja ja mitä nyt vastaan vaan tuli. Se oli oma reipas itsensä, ja suunnilleen joka toinen vastaantulija pysähtyi sitä paijaamaan. Ostettiin jäätelöä ja Kelmi sai tietysti vohvelista osansa. Loppumatkasta se meni rantaan puljaamaan ja hups - kohta se loikkasti uimaan! Eli uintitaito testattu ja toimivaksi havaittu.

Muuten se on arjessa harjoitellut edelleen remmissä kulkemista, ja tämä taito on parantunut. Autoilua on tehty myös tutummaksi ja tavattu pari uutta aikuista koiraa.

Treenailujen puolella otin uutena ohjelmistoon targetin, ja muistaakseni kolmannella treenikerralla Kemppu keksi sen. Eli uusi juttu varastossa :) Istumista, maahanmenoa ja seuruuta on tehty myös entisillä kuvioilla. Noutoa puulla ja metskulla tein pari kertaa viikon aikana, ja ne riittänee nyt hetkeksi. Kelmi tuppaa kuumumaan ja alkaa leikkiä sekä kantaa kapuloita laipoista. Laitoin jo heitot tauolle ja annoin sen vaan kanniskella kapuloita, näin meni OK. Luoksaria treenattiin pari kertaa, kun sain apparin pitämään kiinni. Haun alkeitakin päästiin kokeilemaan pienesti :) Muutaman metrin päästä "piiloon" mennyt ihminen antoi ääniavun ja päästin Kelmin sen luokse palkalle. Hyvin se viipotti metsässä :)

Labradorit pääsi syömään luita...

... ja samaan aikaan toisaalla prinsessa oli päiväunillaan.


Ensi viikoksi pitäisi kehittää joku uusi tutustumiskohde ja ottaa joku uusi haaste treenailuihin.


1 kommentti:

  1. Hahaa, löysimpäs tänne ;)

    ...voi ihana, persoonallinen Kaaos-primpressa kauneusunillaan. Minkäs sille voi, että yksi on tajunnut elämän tarkoituksen, eikä ota sitä niin vakavasti. Toisinkuin me muut :D ...pitäis varmaan itekin vaan joskus laittaa baskeri päähän ja ottaa pensseli käteen ;)

    VastaaPoista