sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Kelmin kahdeksas viikko

Tämän viikon teema oli sitten varmaan arkeen palaaminen. Kovimmille se otti mulla, isot koirat olivat varmaan ihan tyytyväisiä saatuaan taas päiväunensa töiden ajan ja Kelmi kipitti innoissaan häkkiinsä kun pääsi töihin mukaan. Mitään sinänsä uutta arjessa ei tällä viikolla tavattu, ellei lasketa navetan ovelta kurkistavia sonneja. En tiedä ketä jännitti eniten, Kelmiä tuskin ainakaan :D

Hakua käytiin treenaamassa pari kertaa, tiistaina Kukonkoivussa ja sunnuntaina Mäkelässä. Tehtiin nyt sellaista treeniä, että menin suoraan Kelmin kanssa mm:n luo ja kun se oli saanut hajun niin pakitin n. 10-20 metriä ja "lähetin" etsimään. Tuntui olevan molempina päivinä pala kakkua Kepelle! Kelmi jo niin tietää, että mitä ollaan menossa tekemään kun mennään kohti metsää :) Etevä penne!

Tottiksia/tokoja ollaan tehty melkein joka päivä. Merkistä on tullut sujuva sisällä, samoin kuin murinasta kapuloille... Hmm. Asenne on ainakin kohdallaan, katsotaan mitä tulevaisuudessa tästä totean :) Lauantai-iltana oltiin oman lauman kesken. Kelmi pääsi ekana kentälle ja aloitettiin leikkimällä - se päättyi melko lyhyeen pienen labradorin tällättyä mua maailman ehkä terävimmillä hampailla käteen. Ja sitä verta tuli, osui varmaan sopivasti johonkin suoneen. Koira autoon ja etsimään auton ensiapulaukusta apua. Vaan kas, Kelmi itse oli askarrellut paskarrellut aikansa kuluksi ea-laukun vetoketjun rikki, siispä jouduin avaamaan sen lievällä väkivallalla. Ja kyllä, ne kaikki noin tuhat juttua lensi sieltä mikä minnekin. Mutta löytyi laastariakin ja treenit jatkui: uutena juttuna Kelmi teki ruutua targetin avulla, loistavasti! Noutoa, sillä murinalla... Maahanmenot jees ja muuta ei taidettukaan tehdä.

Painoa tällä viikolla 11,2 kiloa, kasvaa se.

Tentti tulossa, joten täytynee tinkiä vähän koirajutuista lähiviikkoina.

"Moi!" 

Mauri-tädin kurkussa kiinni.

Barbet määrää, labradorit häärää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti