lauantai 14. syyskuuta 2013

Kaukon treenailuja

Wimpusta ensin: se ei ole köhinyt ja voinut kaikin puolin normaalisti. Jeij! Tosin kyllähän se kuvissa näkynyt "jokin" keuhkoissa vähän mietityttää kaiken keskellä, mutta näillä mennään nyt.

Kelmin touhujen ohella myös Kauko on toki puuhastellut juttujaan. Sisällä tehdyissä tokoissa se on tehnyt ihan mallikkaita tunnareita ja kaukoja, joskin jälkimmäisten tekniikka on mitä on. Jaksaisikohan (eli ehtisiköhän) sitä talven aikana hioa paremmaksi? Pihalla se on kiitänyt parina aamuna noutoa ja tehnyt vähän seuruutakin. Hakumetsässä tiistaina se teki kolme pistoa suorapalkoilla ja näissä ei muistaakseni ihmeitä... Ei ainakaan kovin kauaksi kovin pitkäksi aikaa häipynyt. Esineruutua ei ollakaan treenattu nyt hetkeen - pitäisi! Tänään omalla vuorollaan Pyhiksen kentällä ruutua targetin avulla, hyvin haki paikkaa eikä jäänyt nyt liian eteen.

Kohta on pakko jättää hetkeksi koirien treenit vähemmälle ja yrittää selviytyä edessä häämöttävästä tentistä. Aika vaan tuntuu katoavan ja työt haittaa muuta elämää. Pitäisi varmaan alkaa lotota, jos äkkirikastuisi niin että voisi vaan harrastaa ja käydä koulussa. Sitä odotellessa jälleen huomenna töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti