torstai 19. syyskuuta 2013

Torstain tottikset

Laitetaans muistiin välillä koko lauman treenit. Illalla oman lauman kesken mentiin Pyhiksen kentälle tottistelemaan.

Kelmi teki tänään taas hienoa ruutua targetilla, se oli niin tohkeissaan! :) Seuruu ja maahanmenot oli myös tosi hyvät ja leikki yhtä raivokasta entä ennenkin. Noudot ne vaan tökki :( Se ei oikein meinannut kantaa kapulaa, nostotkin oli vähän niin ja näin. Isojen koirien jälkeen otin sen vielä uudestaan kentälle, nyt kantoi paremmin kapulaa mutta vähän sellaista "en osaa/en malta/antaa olla" -tyylistä. Oliskohan ne hampaat vaihtumassa? Kuitenkaan leikkiin tämä ei vaikuttaisi? Yritin niitä hampaita ronklailla, mutta en kyllä tuntenut yhdenkään vielä heiluvan. Nythän kehitin sitten salamana itselleni noutokriisin, onneksi Kelmi ei tiedä siitä mitään :D

Kaaos taisi olla illan paras! Supernopeat noudot ja nostot, teki kunnolla töitä seuruussa ja ruutukin toimi. Pitäisi järkeistää sen treenejä, jos meinaa joskus käydä vielä kokeilemassa koetta. Jos.

Wiimu teki noudon ja jäävät. Mummo :))

Sitten metsään lenkille, ja ai että kun nuo Koot juoksi taas. Välillä piti laittaa jo Kelmi remmiin kun se revitteli ihan sokeana Maukan perässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti