sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Viikko pikakelauksella

Maanantaina sekä mulla että koirilla oli vapaapäivä. Tehtiin siis vain lenkit ja muuten aika meni muissa kuin koirajutuissa.

Tiistaina ennen pentuakatemiaa treenattiin sisällä. Skegu teki noutoa, seuruuta, eteenistumisia ja maahanmenoa - kaikki juuri niin kuin pitääkin :)) Se oli täynnä asennetta! Kaaoksen kanssa vähän kaukoja, jäävät ja noudon luovutusta. Barbetkin ylsi aika korkeelle!
Lenkki Pyhiksellä ja sitten Korkeavireelle Keekun vikaan pentuakatemiaan. Skegu taisi tehdä siellä vain yhden luoksetulon ja paikkaoloa, ja muuten se treenasi sylissä olemista :) Tarkkaavaisena se seurasi muiden tekemisiä mutta oli hiljaa ja rento. Kiitos Elina kurssista!

Keskiviikko oli huono päivä töissä ja sen jälkeen ei olisi kannattanut treenata... Melkeinpä kaikki epäonnistui molempien kanssa ja siinä sitä tuli oppia itselle taas vaikeimman kautta. Parasta taisi koko päivässä olla että se illalla loppui.

Torstaina aamulenkillä kokosin itseni ja tehtiin molempien kanssa noutoa omalla pihalla. Skegu oli tiistaiseen tapaan täynnä asennetta ja antoi noutokapulalle kyytiä :D Jo sen treeneillä olisin varmaan elänyt viikon. Mutta Kaaoskaan ei jäänyt huonommaksi vaan teki superit nostot ja palautuksen :)) Illalla sisällä Kaakulle tunnaria ja kaukoja, ja Keekulle vähän maahanmenoja ja seuruuta sekä paljon leikkimistä.

"Mä myös!" Skeeku tuli muiden seuraksi sohvalle.


Perjantaina käytiin lenkki Riikan, bc:iden ja vierailevan tähden, springeri Velhon kanssa. Harmonia oli vieras käsite tällä lenkillä, mutta muuten oli oikein hauskaa :D Oltiin niin ansaittu ne hampparit!

Lauantaina käytiin dameilemassa. Skegu teki pillikäskyjä ja muutaman muistin, hej sehän pelitti :) Kaakku sai tehdä pudotettua ja selvisi aika hyvin. Tein myös sille yhden muistin ja barbeque nomeili sen oikein mallikkaasti. Saatiin treenien päälle vielä lenkkeillä auringonpaisteessa :)

Sunnuntaina saatiin vieraita Tampereelta, kun Hellu & Syke tuli tänne treenaamaan. Tai oikeammin Heinolaan, josta meillä oli hallivuoro varattuna. Kaakku teki kisamaisen voittajan:

Seuruu: OK, paitsi peruutus joka oli huo-no.
Liik.istu: OK.
Luoksari: Oli tarkoitus tehdä ihan normisti, vaan Kaakku päätti ravilla ennakoida joten otin sen sitten läpi.
Ruutu: Lukitsi ruudun, vaan sinkosi hyppyesteelle ja kävi hyppäämässä sen o_O Lukuisista pelastusyrityksistä huolimatta en saanut sitä ruutuun, vaan kävin näyttämässä ja sitten OK sinne. Seuraava vääntö oli maahanmenosta: ei taas mennyt ei. Tarkemmin kun yhdessä mietittiin maahanmenon syvintä olemusta, niin sehän löytyi... Loppukin meni pipariksi kun tuli seuraamaan väärälle puolelle. Blaah.
Metsku: Hyvä! :)
Hyppis: OK, paitsi annoin taas väärän käskyn.
Tunnari: Hyvä :)
Kaukot: Lauta apuna, ja nehän oli oikein nätit :) Paitsi vika maahanmeno, johon kolme käskyä?!

Lopuksi nopeasti ruutu uudestaan, nyt se löytyi ja maahanmenokin oli nopea. Ihanihan lopuksi Syken seurana paikkaolot, hyvin makasi & istui.
Hmm, tuli heti jo treenien aikana mieleen että onkohan Kaakku jostain jumissa? Nuo maahanmeno-ongelmat sen kuin jatkuvat ja seuruun peruutus ei tosiaan meinannut luonnistua. Katsotaan viikko ja sitten etsimään jotain ammattilaista jos meno ei muutu.

Skegu teki kaksi kierrosta: ekalla noudon nostoja, luoksaria ja seuruuta. Tokalla yhden-kerran-vielä noudon nosto, ruutua, maahanmenoja ja takatassutargetia. Woof, se oli makee!! :)) Ainakin mun mielestä :D Joku voisi kuvata sanoilla "out of control".

Lähdettiin vielä lenkille, ja kas - Heinolaan on mahdollista ihmisen eksyä. Junaradan avulla suunnistettiin takaisin hallille.

Treeneistä Subin kautta vielä meille juhlistamaan Syken menestystä. Kiitos Hellu mukavasta päivästä! :)

Treeniryhmä Rämä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti