keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Messilän näyteikkunassa

Keskiviikkoillan treenit Messilässä Riikan ja bc:iden kanssa. Skegu teki mun koirista ekana, ja sehän oli tyylilleen uskollisena vauhdilla mukana :D Haukku vaan kuului kun Keeku otti kentän haltuun. Noudon nosto (perfect!), ruutua, luoksaria, odottamista ja seuruuta; niistä oli Keekun treenit tehty. Nopeammin, korkeammalle ja kovempaa :) Odottamisessa pari malttamattomuuskohtausta, tuntuu että jätössä saa olla aika tarkkana jotta Keeku ottaa sen vakavasti. Seuruussa uskalsin nostaa omaa kättä nyt muutaman kerran - tässä täytyy tarkata ettei ala aurata. Mutta kaikkinensa Keeku oli ihan aarre taas :))

Kaaos aloitti vuorollaan luoksarilla. Sitä pelkästään läpi, liikkurin käskytyksellä sekä ilman. OK vauhti, täytyy nyt ottaa näitä että unohtaisi stopit hetkeksi. Ruutu löytyi tänään hyvin ja stopit sinne oli hyviä :) Paikanhaut nappiin ja muistinpas treenata pari poistuloakin. Lopuksi muutama hyppynouto metskulla, nyt käskynä "ota" ja hyvinhän se pelitti :)

-Hallittu- lenkki Pyhiksellä koko köörin kera. Kiitos Riikka seurasta! Vaikka paremmin kai meillä aina tuloksellisesti menee kun ei liikaa treenata :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti