tiistai 18. maaliskuuta 2014

Jessicalla part 2 ja uintia

Ajeltiin Söderkullaan Jessican luokse, ja ohjelmassa siis Kaakun koetreeni. Vielä kerran voittajaluokka! Kaaos oli selvästi rennompi entä viimeksi tuolla hallissa, olipa kiva huomata tämä. Jessica ehdotti, että hän päättäisi liikejärjestyksen ja saisin tietää seuraavan liikkeen aina juuri ennen sen alkua. Ja tätähän kokeiltiin :)

Hyppynouto: OK, spontaani kapulanotto. Hyvä luovutus!
Ruutu: Kaakku löysi ruudun! :) Stopissa otti askelia ja ajautui etureunaan, käskin nopeasti maahan. Poistulo hyvä :)
Liik.istu: OK, kuulemma mun antama apu ei näy..
Tunnari: Tuli omalle ekana ja merkkasi sen sekä nostikin, mutta pudotti ja tarkasti pari seuraavaa kunnes toi oman. Luovutuksessa mä pudotin tikun, en saanut siitä otetta. Mutta Kaaos piti paremmin kuin ennen.
Metsku: OK, hyvä luovutus!
Kaukot: Blaah. Huonot! Yksi väärä vaihto ja etenemistä.
Seuruu: Perushyvää Kaaosta :) Pari vinoa perusasentoa. Juoksussa tuntui itsestä, että jätättää oikealle kääntymisissä mutta ei kuulemma näytä siltä.
Luoksetulo: Hieno! :)) Treeni on purrut tähän.

Saatiin kivaa palautetta Jessicalta, kuulemma tekeminen näyttää oikein hyvältä.
Koetreenin jälkeen katsottiin muutamaa asiaa lähemmin:

Kaukot: Tekniikkatreeniä! Ei niihin muu auta. Lisäksi uutena juttuna luopumista, jolla saataisiin tassujen teputtaminen loppumaan. Nopeasti kokeiltiin, ja Kaakku alkoi jo vastata tähän treeniin.

Seuruu: Täykkärit oikealle? Ainakin kokeiltuna kaikissa nopeuksissa tuntui & kuulemma myös näytti sujuvammilta, eikä Kaakku edes hämmentynyt juurikaan.

Luoksetulo: Läpi superpalkalla ja liikkurin käskytyksellä. Stoppeja yksin treenatessa. Kaakun luoksari on jo parantunut paljon!

Ohjattu: Merkki mukaan heti alusta asti, matkaa vähintään 5 metriä, viedään koira merkille. Keskimmäinen omalla paikallaan mukana heti alusta asti ja sen jälkeen aina. Opetettava kapula suoraan merkin sivulle, vain yksi suunta kerrallaan alkuun. Liikutetaan kapulaa taaemmas, kunnes se on keskimmäisen tasolla. So simple! :D

Olipa hyvät treenit :)) Tunti meni nopeesti!
Söderkullasta matka jatkui Hyvinkäälle, jossa meille oli varattu uintivuoro. Olin jotenkin ajatellut, että Hyvinkää on ihan lähellä Söderkullaa, koska se asia nyt vaan kuulostaa siltä :D Joo se ainoastaan KUULOSTI siltä. Ensinnäkin tapani mukaan n. 5 minuuttia ennen lähtöä katsoin ylipäätään koko reittiä, ja hyvä että katsoin - pelkällä mutu-tuntumalla olisin lähtenyt aivan toiseen suuntaan. Koko reitti tietyömaineen osoittautui lievästi sanottuna ennakoitua haastavammaksi, mutta parin liikennesäännön soveltamisen ja luonnollisesti ylinopeuden saattelemana ehdittiin Hyvinkäälle ajoissa. Ja sehän on pääasia! :D

Uimalassa Kaaos ei ollut oikein yhtä mieltä Skegun mukanaolosta: uinti on sen juttu, hittoon tyhmä noutaja! Skegu sai nopeasti jutun juonesta kiinni ja yritti sen jälkeen hukuttaa pahaa-aavistamattoman barbetin. Tämä johti siihen, että herkkä ranskalainen kieltäytyi koko touhusta jos Keeku oli näköpiirissä :D Mutta eiköhän ne lopulta päässeet hyppäämään veteen ja uimaan sydämiensä kyllyydestä molemmat.

Labradoria ei paljon tarvinnut uimaan houkutella :)

"Minäkin! Barbet täytyy ehkä ensin hukuttaa..."

"Anna se pallo tänne!"

"Pois alta!"

Nyt on kotona aika hiljasta porukkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti