sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Huonoa valmistautumista

Kiireinen mutta kiva viikko takana :) Muunmuassa parit treenit, tenttiin lukemista, koulupäivä, työreissu ja töitä.

Kaaoksella piti olla alunperin voittajaluokan koe eilen Varkaudessa, mutta jo hyvissä ajoin päätin olla lähtemättä koska tuloksellisesti meillä ei ollut sieltä mitään haettavaa ja matkaakin sinne olisi kertynyt pitkästi. Sen sijaan käydään tulevana tiistaina tekemässä koetreeni Jessicalla ja sitten siirretään katseet kohti evl:ää. Yritän siis suhtautua koetreeniin kokeena ja valmistautua sen mukaisesti, mutta täytyy myöntää että en ole saanut sitä tuntumaan kovinkaan kisamaiselta ja toisaalta kaiken hässäkän keskellä ei ole paljoa ehditty treenata parin viime viikon aikana, kun ei ole ollut "pakko". Muutama treeni sisällä, mutta ei todellakaan tarpeeksi.

Keskiviikkona oltiin Riikan ja bortsujen kanssa Messilässä. Kauko teki luoksaria läpi, jossa heti liikkurin käskytyksellä meinaa ennakoida. Ei pysähtele, mutta vauhti on odottava. Ruutu oli maahanmenoineen ja stoppieneen hyvä, samoin kokonaisena liikkeenä. Poistulo ei ole tarpeeksi varma, se tarvitsee kyllä lisää treeniä omana osanaan. Hyppis oli OK. Tunnarissa merkkasi oman nopeasti mutta tarkisti muut => huomaa treenin vähyyden, kun ei luota itseensä. Kaukoissa eteni, treenit kesken... Eli kovin paljoa ei olla edistytty, kun ei olla juuri treenattu! No noudon luovutuksissa on menty eteenpäin, ainakin vähäsen :D Joka tapauksessa koetreenin jälkeen Kaaos pääsee hetkeksi lomalle treeneistä.

Kaakku seuraa (ja nojaa) talvella 2011.
(kuva Paula Moisanen :))


Skegu on ollut riiviö :D Mutta varsin mukava sellainen :) Eteenistuminen alkaa edistyä, mutta sama vika - ei olla juuri ehditty treenata. Kunhan eteenistumiset alkaa olla sujuvia, niin päästään treenaamaan noudon luovutuksia. Seuruu on ollut täynnä hyvää asennetta, samoin muutamat ruudut joita ollaan tehty. Maahanmenoissa on ollut vähän haastetta, koska Keeku meinaa jättää hyvin herkästi kyynärpäänsä ylös, ohoh! Vaihdoin maahanmenoihin käskyn jokin aika sitten, ehkä se on sekoittanut pienen labradorin pään? Noutoa (tai siis niitä nostoja) olen jälleen kerran stressannut minä itse, onneksi on ympärillä ihmisiä jotka ovat jaksaneet hokea ettei niissä ole mitään vikaa :D Ja perjantain omissa pikatreeneissä nostot oli jälleen aika huikeen hyvät :)))

Kunhan saisi seuraavan tentin pois alta, niin sitten olisi energiaa pohtia huolella molempien koirien treenisuunnitelmat kevääksi ja kesäksi. Jee, kohta alkaa maastokausikin!

Keeku löysi hyvän sylin missä nukkua.

Celebrating also :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti