sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Takaisin treenimoodiin

Koirat (kunto)lomailivat reilun viikon pohjoisemmassa. Siispä pitkästä aikaa ehti tehdä ei-koiramaisia juttuja ja nähdä ei-koiraihmisiä :) Paitsi viikko sitten tiistaina kävin Skegun pentuakatemian teoriatunnilla sekä kuunteluoppilaana ekalla käytännönkerralla.

Gini lievitti mun koiraikävää maanantaina :)

Tämän viikon tiistaina sain koirat takaisin kotiin ja heti samana iltana oli Skegun pentuakatemian toka kerta. He hee, vitsailtiin etukäteen että Skegu joutuu tarkkikselle tai jää vähintään jälkkäriin :D Ekan vartin se huusi ja hillui - "hei nyt tultiin treenaamaan, muut ulos täältä mun treenivuorolta!" Me nyt ei ehkä istuta ihan perusnoutajamaiseen koulutuskaavaan, joten ennen kaikkea olin iloinen&tyytyväinen sen omaksumasta mielentilasta treeneihin tullessa :)) Sivulletulot oli OK, näihin hyvä huomio Elinalta että palkkaisin vasemman kautta ettei ala vinottaa. Lisäksi nyt jo käskysana mukaan. Muina juttuina tehtiin luoksaria (pillillä!!) sekä odottamista, ja saatiin kehuja että Skeguhan osaa :) Tuolla oli hyvää myös se, että Skegu joutui rauhoittumaan ja odottelemaan. Tietysti en ensisijaisesti hae sille tuollaista puolinukkuvaa mielenlaatua treeneihin, mutta yritän nähdä sen hyötynä tuleviin kisatilanteisiin - siellä kun voi joutua ja joutuukin odottelemaan. Ensi viikolla akatemiaa on vielä yksi kerta - ellei Skegu jää luokalleen :D

Kotona olen tehnyt Skegun kanssa noutoon nyt puhtaasti asennetta ja mielentilaa ja niiden kautta nostoja. Ja woof - nehän toimii!! :)) Tie saattaa olla vihdoin löytynyt! Lisäksi vähän seuruuta ja eteenistumisia.

Kaaos on palannut myös treenaamaan tokoa. Se sai nyt kaukoihin avuksi maton, joka toivottavasti helpottaa sitä vielä enemmän kuin lauta. Tunnaria entisellä kaavalla - ja entiseen malliin pelittää :) Se treenailee vielä kuukauden, tekee kisamisen treenin ja jää sitten odottamaan kesää.

Torstaina Kaaos pääsi Hyvinkäälle koirauimalaan. Enpä olisi uskonut koskaan käyväni ja niin edelleen, mutta Kauko latoi menemään uimahyppyjä lähes puolituntia eikä olisi malttanut lähteä pois - tai ainakaan luopua pallostaan :D Kiva ilta! Skegu joutui jäämään kotiin hlökohtaisen holhoojansa kanssa potemaan nukutuskrapulaansa silmän tikkien poiston jäljiltä. Ell oli tyytyväinen silmän ja haavan paranemiseen :)

Kerran se sukelsikin pallon perässä :D 

Hyppykuva ei oikein onnistunut, mutta ehkä siitä fiilis välittyy.

Lauantaina otin koirat mukaan illalla töihin ja treenasin ne parkkiksella töiden jälkeen. Parkkis oli kyllä melkomoisen loskainen mutta eipä se koiria haitannut :) Skegu teki noutoja jännitteellä ja oli super! :))) Se näytti juuri siltä mitä haen :) Lisäksi seuruuta ja niin ikään tässä oli fiilis kohdallaan :)) Hyvä Keeku!! Kaaos teki omalla vuorollaan jäävät, vähän seuruuta ja paljon luoksarin stoppia. Jäävissä se oli pähee, luoksaria siis hinkutettiin kunnes saatiin a) siedettävä vauhti ja b) siedettävä stoppi.

Sunnuntaina päivällä saatiin Riikan ja bc:iden kanssa aikaiseksi ilmaisutreenit Pyhikselle. Kaaokselle kolme ilmaisua kiintorullalla, ja niinhän se pelitti kuin oppikirjasta näyttöineen päivineen :) Heh, hieman oli barbet lentoon lähdössä kun laitettiin hakukamat päälle. No näinhän ne ilmaisut sillä toimii kuin vettä vaan (maalimiehet lähellä ja siis lyhyet matkat) mutta oikealle radalla juokseminen vie voiton kaikesta älyllisestä tekemisestä. Skegu pääsi vuorollaan dameilemaan ja pätevästi se haki pari markkeerausta sekä yhden muistin. Tehtiin myös luoksaria ja paikallaoloa, joista jälkimmäisessä oli hieman malttamisongelmia :D
Sitten lenkki, kotiin ja ruokaa ja takaisin töihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti