perjantai 7. helmikuuta 2014

Talvilomailua :)

Tiistaina meidän matka jatkui Kuopioon ja illalla käytiin Kaaoksen kanssa Mimmun luona kylässä pitkästä aikaa.

Keskiviikkona käytiin Siilinjärvellä treenaamassa noutojuttuja Jukan & Elviksen kanssa. Vietiin ensin kasa dameja pellon laitaan ja koirat sai yksitellen käydä hakemassa niitä. Skegu sai pienimpänä aloittaa, ja hyvin se poimi aina ensimmäisen damin. Vaan sitten jos piti lähteä uudestaan (vaikka se näki muiden koirien hakevan dameja samasta paikasta), ei mieleen johtunut että mitä sitä pitikään tehdä... No juoksentelujen jälkeen se puolivahingossa törmäsi damiin ja sai toivottavasti uskoa jatkoon :) Tehtiin myös muutama markkeeraus, jotka Kelmi hoiti hyvin. Kaaos haki vuorollaan damit hyvin talteen. Yllättävän hyvin & hiljaa se myös malttoi odottaa vuoroaan, vain kerran se sai palautetta käskyn alta karkaamisesta. Damien lisäksi koirat näkivät Lenni-lokin :) Kelmi oli siitä hyvin kiinnostunut ja ehkä enemmän malinoismaisesti tarrautui tirpan siipeen :D Kaaos paskat nakkasi koko ötökästä, siinä on lintukoira :D
Kiitos Jukka avusta!!

Torstaina käytiin omien koirien kesken Hukka-Hallilla. Molemmat saivat tehdä kaksi kierrosta. Hallin tokokentällä olikin uusi pohja sitten viime näkemän - en vaan oikein tykännyt, turhan pitävä. Mutta kyllä siinä silti kelpasi treenailla. Kaaos ehti tehdä seuruun askelia, jääviä ja niissä liikkumattomuutta, hyppynoutoa metskulla (hyvin!), ruutua ja siinä myös paikanhakua (hyvin!), luoksarin stoppeja sekä tunnaria. Yhden vaikean tunnarin se selvitti loisteliaasti, vaikka oli kuumissaan ja teki tämän koko treenien vikana liikkeenä. Luoksarin stopit ei oikein olleet hyviä, täytyy vielä miettiä tuota treenitapaa. Se kyllä saattaa toimia jossain suuremmassa tilassa, kun tuo hallin tokokenttä on aika suppea.
Skegu teki noudon nostoja, ruutua, seuruuta, maahanmenoa sekä luoksaria ja siinä lähdössä odottamista. Se oli oikein kivantuntuinen, leikki raivokkaasti ja olisi jaksanut varmaan väsymättömästi juosta lelujen kanssa :)
Hallilta ajeltiin lenkille Jynkkään vanhoihin maisemiin - pari tuntia meni nopeesti jäällä & metsässä.

Perjantaina kävin pitkästä aikaa heppailemassa. Pari tuntia Kolman metsissä - kivaa :)) Pitäisi ehtiä useammin.

Eydis.

Illalla treenattiin koirien kanssa tottiksen noutoa. Luin, pohdin, pohdin ja vielä vähän pohdin Skegun noutoa ja tänään ehkä keksin miten vien sitä eteenpäin :) Hetsaamalla saatan tilata kasan ongelmia tulevaisuuteen, mutta nyt se näyttää juuri siltä miltä haluan sen näyttävän! Kaakku sai kiitää yhden palautuksen ja yhden noston sekä vähän seuruuta. 

Änd thäänks Jasmo!! Hope it will last :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti