sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kaaos Lappeenrannan tokokokeessa

Meidän viides voittajaluokan koe, tuomarina uusi tuttavuus Tommi Varis ja paikkana Lappeenrannan agilityhalli. Koko viikon mietin että lähteäkö ollenkaan, koska halli on lämmittämätön ja pakkaset huitelivat aika kylmissä lukemissa. Mutta koska loppuviikon treenit meni hyvin ja kelikin lauhtui, tuli sitten lähdettyä. Voittajassa oli tällä kertaa kaksi koirakkoa ja liikkeet tehtiin paikkaolon jälkeen käännetyssä järjestyksessä. Kaaos suoritusvuorossa ekana. Jotenkin se tuntui paikkaolon jälkeen niin kivalta, etten käynyt enää kehän ulkopuolella virittelemässä vaan jatkettiin samantien sitten yksilöliikkeisiin.

Paikallaolo 10: Ok.
Kaukot 6: Eteni seiso-vaihdoissa ja yhdessä vaihdossa nousi oma-aloitteisesti istumasta seisomaan.
Tunnari 9: Hieno! :)
Metsku 9: Ok, laukkasi molempiin suuntiin.
Hyppynouto 6½: Meno ok, otti kapulan mutta pudotti sen...! Lähti tulemaan mua kohti ilman kapulaa mutta pysähtyi ja "oma"-käskyllä haki kapulan. Loppu ok.
Ruutu 10: No tästä kyllä ihan ansaittu kymppi, jopa se poistulo oli hieno :)
Luoksari 6: Hyvä stoppi, josta kuitenkin ennen lupaa jatkoi matkaansa. Hyvin maahan ja loppu ok.
Liik.istu 9: Ok.
Seuruu 9: Perus-Kaaosta, oli ihan huippufiilis tehdä meidän paras liike vikana ja vaan nauttia :))
Kokonaisvaikutus 10: "Juuri sellaista, kuin tokon tulee ollakin. Siinä ei ollut mitään liikaa. Hieno koira."

yht. 268 p. / VOI1, sij. 1/2 ja siirto erikoisvoittajaluokkaan

Myönnän, että muutaman kyyneleen vuodatin kun näin tulokset taululla. Niin paljon työtä, onnistumisia ja epäonnistumisia, riemua ja epätoivoa. Ja nyt se on totta, me ollaan kuninkuusluokassa!!1! Tähän voi vielä lisätä sen, että Kaaos tuntui tänään niin loistavalta kehässä. Me oltiin siinä kuplassa :))

KIITOS Riikka, Elina, Hellu, Terhi ja monet muut meitä (asiassa kuin asiassa) auttaneet - ootte ihan <3 Mun epätoivon itkuraivareita luvassa lisää sitten eeveeällässä :D

Siinä se nyt on!!

Ja tämä pieni prinsessa keikkasi Kaakun palkinnoksi saaman hipon itselleen. Kiittimoi!


1 kommentti:

  1. Aikalailla kuulostaa, että Kaaos on tehny omalla tasollaan, niinku treeneissäki tekee (paitsi hyppynoudon ihme bugi?!), loistavaa etenkin tuo yhteinen kupla :-))
    Jeee, sitte vaa kohti kuninkuusluokan haasteita!!!

    VastaaPoista