perjantai 31. tammikuuta 2014

Messilässä palelemassa

Perjantai-illan hupina mentiin Riikan kanssa Messilään treenaamaan. Heh, oltiin levitelty kaikki kamat siihen parkkikselle ja joku setä yritti sitten parkkeerata asuntoautoaan sinne meidän merkkiviidakon sekaan. Setä tulikin sitten kysymään, että "Onko nämä parkkipaikat jotenkin varattu, kun on näitä oransseja merkkejä?" Juuei ole :D

Skegu sai tehdä kotona sisällä vähän omia juttujaan mutta illan treeneistä se sai jäädä kotiin potemaan saikkuaan, eli vain Kaakku pääsi treenaamaan Messilään. Kaakulle kisamainen setti:

Seuruu: Tämä ok kuten yleensä aina :)
Liik.istu: Ok,
Luoksari: Hyvin maahan! :) Stoppi ok, varasti sitten liikkurin käskystä, argh. Loppu ok.
Ruutu: Tämä oli suht vaikeassa, varjoisassa paikassa, eikä Kaakku lukinnut ruutua katseellaan. Niinpä otin varman päälle ja pyysin Riikkaa käydä näyttämässä ruudun Kaakulle. Hyvin ruutuun, mutta ei mennyt tokallakaan käskyllä maahan, hemmetti!! Kävin kurmuuttamassa Kaakkua ja kas - sehän alkoi pudota maahan kuin kivi. Poistulo hyvä :)
Hyppis: Ok.
Tunnari: Hieno!! :))
Kaukot: Ennakoi istumaan nousua, ja sitten ihan lopussa kieltäytyi taas menemästä maahan. Ja taas kurmuutus, jonka seurauksena maahanmeno oli parasta maailmassa. Tekniikka tänään aika hyvä.

Hmm, nyt Kaakkua ei kyllä paleltanut, että ehkä tuo maahanmeno-vääntö johtuu korvien välistä? No ihan hyviä korjauksia saatiin asian suhteen tänään aikaan. Treenien jälkeen lenkki Pyhiksellä - kiitos Riikka seurasta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti