lauantai 18. tammikuuta 2014

Arktista tokoa

Lauantaiaamupäivän ratoksi mentiin P-Haun hallille ja treeniseuraksi saatiin Elina & labbikset. Olipa kylmä! Pakkasta himpun alle 20 astetta, joten kasvatin jo ennestään suurta hiilijalanjälkeäni pitämällä auton koko ajan käynnissä ja koirat siellä lämpiminä. Päivän ympäristörikoskin tuli siis tehdyksi.

Kaaos teki kisamaisen, liikkuri-Elina päätti järkän. En taas tietenkään muista sitä, joten tässä kommentit normijärkässä:

Seuruu: Oli kuulemma hieno ja paransi kuin possu juoksuaan loppua kohti. Ihan kivalta se tuntuikin :)
Liik.istu: OK, Elinan mielestä tämä on parantunut.
Luoksari: Kaaoksen mielestä hallissa oli ylitsepääsemättömän kylmä maahanmenoihin, joten nousi istumaan jätössä, korjasin tämän. Stoppi OK, maahan kaksi käskyä, loppu OK.
Ruutu: Muistin valmistelun itse:) Hyvin ruutuun ja hyvä stoppi, sata käskyä maahanmenoon johtuen kylmyydestä. Poistulossa autoin, ja se kannatti koska Kaaos teki sen hyvin!!
Hyppis: Vähän hidas mutta OK teknisesti.
Metsku: OK.
Tunnari: Hieno :))
Kaukot: Tekniikkaan olin tyytyväinen (ilman lautaa), se oli sitä tasoa mihin Kaaos parhaimmillaan nyt kykenee. Maahanmenojen kanssa tapeltiin kylmyyden takia.

Edelleen treeniin maahanmenot ja noudon luovutukset (nämä nyt olikin jo tiedossa ja suunnitelmissa ohjelmistoon ensi viikolle), lisäksi mun omat valmistelut noutoihin paremmiksi! Mutta Kaaoksen kanssa oli kiva tänään tehdä :)

Kelmi sai ensin tehdä hupiosuutensa ts. noudon noston ja tokoluoksarin, mun pieni-musta-söpö-täydellisyys :D Sitten paluu maanpinnalle ja vähän nomejuttuja (!!) Elinan ja Karin silmien alla. (HUOM. Pilli kaulassa koko ajan! :D) Ensin paikkaistumista ja siitä luoksetuloa - Kelmi oli näissä ainakin parempi entä viime viikolla. Pohdittiin palkkausta noista odottamisista, itse kallistun pelkkään sosiaaliseen palkkaan mutta pointtia olisi myös namipalkkauksessa... Täytyy miettiä. Tehtiin muutama daminouto + malttitreenejä heittojen yhteydessä, sain vinkkejä palautuksiin joissa Kelmi tuppaa kiertämään mut dami suussaan => seinän viereen! Olisikin ollut liian helppoa tajuta tämä ihan itse :) Lopuksi tehtiin vielä hihnassa seuruuta ja siitä istumista; tämä jotenkin hämmensi Skegua ihan erityisesti, mutta olin itsekin ihan väärään aikaan käskyjeni kanssa liikkeellä. Toivottavasti tämä treeni ei jäänyt sille päällimäisenä mieleen tänään... Saatiin myös "ystävällistä kannustusta" (:D) alkaa opettaa nyt sivulletuloa ja ylipäänsä sivullaolon markkinointia Kelmille. Hyvä huomio!

Kiitos Elina & Kari - Tyttö ja koira jatkaa treenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti