perjantai 17. tammikuuta 2014

Location Tampere

Vapaapäivä! Siispä suunnaksi Tampere ja treenit :) Matkalla pysähdyttiin Terhin luona juttelemassa (juoruamassa) asiaa (ja asian vierestä), olipa kivaa nähdä piiiitkästä aikaa :)) Sieltä matka jatkui sitten Tallille kera Hellun & Syken.

Kaaos teki ekassa setissään koemaisen voittajan:

Seuruu: OK, lopun pa vino.
Liik.istu: OK.
Luoksari: Otin tämän läpi, seisomisen kohtaa ennakoi himmaamalla mutta piti laukan kuitenkin koko ajan. Hyvä!
Ruutu: Paikka vähän edessä, muuten OK. Myös se poistulo :)
Tasamaanouto: Liian kylmä metskulle, joten tehtiin puulla. Pudotti mun eteen, voi argh! Eipä ole tehnyt noin suurta mokaa aikoihin :(
Hyppis: Kiersi palatessa...! Huolimatonta.
Tunnari: Hyvä.
Kaukot: No voihan, lauta oli apuna ja Kaaos taas möngersi sen ohi ja teki vähän miten sattuu.

Lopuksi vielä hyppis uudestaan, joka nyt hyvä ja siitä sai sitten odottamansa lelun palkaksi. Tuli paaaaljon tyhmiä virheitä, näkee ettei esim. kaukoja olla treenattu lainkaan tarpeeksi nyt viime aikoina. Hellulta tuli myös kommenttia hitaista maahanmenoista (sama kuin Elinalta), eli ne on treenattava kuntoon asap. Positiivisena huomiona oli sitten hyvät siirtymiset liikkeiden välillä :)

Skegu viiletti omalla vuorollaan noudon noston, ruutua, seuruuta ja takatassu-targetia. Super-Skegu <3 Vaan uusia haasteita pitäisi sille saada, Hellu muisti kuinka näitä juttuja on jauhettu jo joskus kesällä, auts. Tämähän nyt oli jo tiedossa, vaan hyvä että yhdet ulkopuoliset silmät lisää näkee asian ja ennen kaikkea kertoo sen :)

Kaaos teki tokassa setissään luoksarin stoppia, ruutua pallolle ja niitä pirun kaukoja. Ja oli pro ollakseen Kaaos :))

Skegu pääsi lopuksi tekemään luoksaria, maahanmenoja ja paikkaistumista. Luoksariin hyvä huomio Hellulta, ettei palkkaa aina matkan puolivälissä/ylipäänsä aina samassa kohtaan, vaan mielummin mahd. lähellä itseä.

KIITOS vinkeistä, seurasta ja silmistä Hellu! Onni on tuollainen treenikaveri :))

Kuluneella viikolla ollaan tehty molempien koirien kanssa ruudun bongausta. Käytiin pitkästä aikaa Kukonkoivun kentällä (pariinkiin otteeseen) ja lisäksi omassa pihassa tehtiin Kaaoksen kanssa luoksarin stoppia ja ruudun poistuloja sekä Kelmin kanssa nomen (!!!) malttijuttuja. Jotenkin viikko tuntui menneen niin vauhdilla, että esim. noutojen luovutukset ja juuri nuo aiemmin mainitut alkujen maahanmenot Kaaoksen kanssa jäi kokonaan treenaamatta. Ensi viikolla kunnostautuminen näissä :)

2 kommenttia:

  1. Perjantai.... vapaapäivä!!!!

    ps. ne kuvat on hukassa, kaikkee muuta löyty.

    t. Tontun apuri

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin kevään lähestyessä muistuu mieleen AINA eräskin tonttuprojekti... :D Joutunet ottamaan Mauri-tädistä uusia hakukuvia!! :)

      Poista