torstai 7. elokuuta 2014

Helteet ne vaan jatkuu..

Tiistaina ennen iltavuoroon menoa käytiin aamulla Pyhiksellä oman lauman kesken. Kaaos tokoili ja Skegu teki tottista - hyvän fiiliksen treenit molemmilta, loistava tapa aloittaa päivä :))

Keskiviikkona oli Skegun haku. Oltiin Vierumäellä nimettömällä tiellä, mukana Riikat R&M, Elina ja Katri. Skegulle nyt ekaa kertaa kolme haamua peräkkäin. Ykköstä joutui hieman pyörimällä etsimään, oli mennyt hyvin itse maahan :) Kakkosen maalimiehen unohdin ohjeistaa maahanmenosta (yyps..!) joten sai palkan sitten kuten ennen vanhaan. Kolmoselle oli tarvinnut apukäskyn mm:lt maahanmenoon.

Torstaina treenattiin Riikan ja Skippyn kanssa. Kaaos tokoili Toitsulla, väännettiin ohjattua ihan huolella ja ruutua&hyppynoutoa vähemmän huolella :P Tokotreeneistä ajeltiin Miekkiöön metsäilemään. Skegulle n. 350 metriä pitkä jälki, vanheni n. 20 minsaa. Maasto oli suht helppokulkuista mulle, joten pysyin hyvin liinan päässä eikä Skegu päässyt lähtemään lapasesta. Hyvin se ajoi jäljen, tosin loppupurkista yli mutta hellyin noukkimaan sen matkaan ja vielä antamaankin koiralle kun päästiin tielle :D

Yhtenä helteisenä iltana Vääksyssä. Löytyi aika kiva paikka! :)

Tytöt kanavan rannassa.

Skegu tähyilee laivoja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti