torstai 14. elokuuta 2014

Lisää nomea ja tokoa

Tiistaina illalla mentiin Hammolle nomeilemaan. Skegu teki pienen hakuruudun ja pari kakkosmarkkeerausta veteen. Ensin vesi veti sitä hakuruudun sijasta kuin magneetti, ja tästä hieman väännettiin... Mutta hyvää etsintätyötä se sitten teki, kun hyväksyi että pitää etsiä maalta :) Markkeeraukset oli taas ihan pala kakkua.
Kaaos sai hakea dameja vedestä myös, ja se selvitti kakkosmarkkeerauksen kahteen kertaan hienolla sinnillä!! :)) Ohoh, barbetista löytyy taas uusia puolia.

Keskiviikkona lyhyet sisätokot ja -tottikset. Kaaos teki kaukoja ja tunnaria, Skegu noudon noston ja eteenistumisia. Jättebra båda!
Illalla sitten hakutreeneihin Haramaantielle. Mukana Elina, Riikka R ja Tuuli. Skegulle kolme haamua, jotka se selvitti taas oikein hyvin :) Hmm, jokohan uskaltaisi kokeilla valmistakin..?
Iltalenkki tehtiin iltaauringon paisteessa Maston maastoissa.

Torstaina Kaaoksen tokotreenit jatkui Toitsulla kera Riikan. Riikan sanoin, "Kaaos oli liekeissä!" Kun ei nyt liekki sammuisi :D
Hetken mielijohteesta otin Skegunkin käymään kentällä, ja sehän lähinnä lähti vain lapasesta :P Älysin onneksi lopettaa vielä ajoissa ja lähteä 1,5 tunnin metsälenkille Pyhikselle. Se auttoi - kotona tottiksen korjaussarja oli melko loistava :)) Ilta pelastettu!

Kaakku pohtii Oikeita Kisoja :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti