tiistai 12. elokuuta 2014

Nomea, jälkikeppejä, tokoa ja Skegun fyssari

Viime viikonloppuna käytiin Hammolla uimassa ja samalla Skegu pääsi nomeilemaan :)) Se teki rannan tuntumassa hakua dameilla: hieman meinasi vauhti kiihtyä välillä pitelemättömäksi, mutta pääsääntöisesti musta raketti poimi damit heinikosta talteen ihan hyvin. Veteen tein sille ykkös- ja kakkosmarkkeerauksia - nämä oli ihan pala kakkua :)
Kaaos halusi uida myös ja haki damia. Oli ilmeisesti niin kova suoritus ettei siitä rannassa olisi tohtinut päästää ikinä irti :D

Viikonloppuna aloitettiin myös Skegun kanssa projekti jälkikepit. Lauantaiaamuna Pyhiksellä Kaakun tokotreenien jälkeen tein sille nurtsille ja tielle keppiennostotreenin, joista nurtsi oli liian haastava ohjaajalle: siellä olikin monta muutakin keppiä, joten ei hyvä.
Illalla lähdettiin naapurin ilotulitusta evakkoon Vuolenkoskelle Riikan&Pasin mökille, ja sitä ennen käytiin treenaamassa koirat jugupurkkimetsässä. Riikka käveli tietä pitkin niin että Skegu näki ja tiputti mennessään 7 keppiä tielle. Tämä oli helppo, kepit nousi varmasti. Toinen treeni tehtiin samalla tavalla mutta metsän puolelle. Tässä eka keppi nousi tosi hyvin, mutta sitten tapahtui jonkinlainen koiran sinkoutuminen sinne ja tänne jonka seurauksena kolme keppiä jäi välistä. Loput kaksi nousi taas OK. Pakko oli tehdä vielä yksi treeni tielle, siinä ei nyt taas hankaluuksia. Treenit jatkukoon :)
Kaaos teki samaisella reissulla sorakuopalla ohjattua ja luoksaria - :P
Sitten Juustopolun kautta uimaan mökille!

Maanantaina oli Skegun fyssari Kouvolassa Riinan luona. Käsiteltiin kallonpohjanlihakset loppuun eikä muita suurempia jumeja koirasta löytynyt :) Kotimatkalla lenkkeiltiin ajan kanssa Haramaantiellä, ehdittiin juuri kotiin ennen sadetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti