sunnuntai 31. elokuuta 2014

Kaaos Keuruun tokokokeessa 31.8.

Roviksen jälkeen Golfin mittariin kertyi vajaa 3000 km, jonka jälkeen oltiinkin Keuruulla. Kaaoksella oli sen kolmas evl-koe, tuomarina Marko Puranen ja evl:ssa kaksi koiraa. Kaaos tuntui vähän väsyneeltä, varmaan reissaaminen teki oman tehtävänsä. Iloinen se kuitenkin oli :)
Katselin alempia luokkia odotellessa, ja huomasin että pisteet oli todella tiukassa. Jopa sääliksi kävi, että esim. avoimessa aivan kelpo suorituksesta sai vain 8. Noh, mitään hävittävää ei ainakaan siis ollut kun asteltiin barbetin kanssa kehään.

Paikkaistuminen 10: OK.
Paikkamakuu 8: Kaaos oli kolmen koiran rivissä vikana, ja ekan koiranohjaajan käskystä se lakosi maahan kuten myös vieressä ollut koira. Makuu OK.

En käynyt enää kehän ulkopuolella koska Kaakku tuntui niin kivalta, jatkettiin suoraan yksilöliikkeisiin:

Seuruu 8½: "Erinomaista." Täysin loogista siis vähentää 1,5 pistettä :D
Zeta 0: Järkkä s-i-m. Kehä oli aivan täynnä samannäköisiä merkkejä, ja olin jo lähtemässä väärään suuntaan kunnes liikkuri luojankiitos korjasi. Hän myös käskytti tämän liikkeen täysin päin persettä, ja varmaan siinä meni itseltä pasmat sekaisin => ei kyllä saisi!! Eka suora ihan ok ja hyvä seisominen. Sitten ei lähtenyt mukaan kuin vasta tokalla käskyllä?! Istu taas hyvä, vaan taas kaksi käskyä mukaanlähtöön?! Maahan hyvin, ja taas kaksi käskyä... Tulipa tämäkin koettua.
Luoksari 7½: Vauhti hyvä, seiso ok mutta kääntyi tässä vinoon. Maahan ok.
Ruutu 8: Hyvin merkille, hyvin ruutuun ja hyvin ruudusta pois.

Tässä välissä oli tauko, toinen koirakko teki edellä mainitut liikkeet ja sitten jatkettiin:

Ohjattu 7½: Oikea piti hakea. Hyvin merkille, hyvin haki oikean.
Hyppis 8½: Hyvin kaikkinensa.
Tunnari 7: Tarkisti kahteen kertaan kapulat ja potkaisi yhden väärän kauemmaksi.
Kaukot 8: Vähän eteni, mutta muuten hyvät&ripeät vaihdot.

yht. 234,5 p. / EVL2, sij. 1/2.

Ensin olin aika pettynyt, mutta hetken hengähdyksen ja yhden puhelun jälkeen näin erittäin paljon hyvääkin. Viikossa Kaaos teki yhden ykkösen ja kaksi hyvää kakkosta. Ennen Rovikselle lähtöä ajattelin, että olisin onnelinen jos se saisi edes yhden kakkostuloksen - ja se teki niin paljon enemmän.

Ennen kaikkea olen kiitollinen siitä, että Kaaos elää ja että san kisata sen kanssa.

"Pidä hauskaa! Anna palaa!" <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti