maanantai 28. heinäkuuta 2014

Vihdoin uimaan!


No niinpä Kaaos aloitti sitten juoksunsa viime viikolla, eli debyytti evl:ssä siirtyy tulevaisuuteen. Nartut! Jos positiivisia asioita tästä kaivaa, niin saatiin lisää aikaa hioa kuvioita varmemmiksi. Joten treenit on jatkuneet, samalla höngällä :)

Skegu hakuili vihdoin keskiviikkona! Oltiin mastolla, mukana Elina, Katri, RiikkaM ja Mikko. 1&2 haamuina ja tauon jälkeen samat valmiina. Se meni hienosti :) Otin nyt maahanmenon mukaan mm:lle; ekalla ei ollut muistanut miten toimitaan, mutta lopuilla oli tippunut ilmeisen hyvin maahan odottamaan palkkaansa. Oli kivaa hakuilla pitkästä aikaa.

Torstaina jäljelle: tein Skegulle n. 250 metrisen jäljen Pyhikselle, jonka se ajoi aikatauluhaasteiden takia tällä kertaa tuoreeltaan. Hyvin ajoi, ei oikeastaan ryöstäytynyt nyt kertaakaan kaahaamaan omia mutkiaan. Seuraavaksi aletaan treenata keppien nostoa, eli varsinaiset jäljet jää nyt hetkeksi tauolle. Pyhikseltä huristettiin Heinolaan Ravikille tokoilemaan Riikan&Pasin kanssa. Riikan sanoin: "Kaaos ajattelee silleen omalla tavallaan." Indeed :D

Viikonloppuna Kaaos treenasi tokoa ja Skegu tottista molempina aamuina Pyhiksellä. Kaakku hioi vanhoja virheitään pois (ja uusia tuli sitä mukaa :P) ja Skegu teki noudon nostoa, seuruuta, luoksaria, maahanmenoja, luoksarin stoppeja ja ja ja... Se oli kyllä huisin kiva!! :)) Tai no sunnuntaina hieman liian kuuma, haukku irtosi alussa turhan herkästi mutta mitä sitten :P Kahden päivän tottisten jälkeen voikin nyt sitten taas viikon treenata vain metsälajeja - koko talvi on aikaa vääntää tottiskuvioita kuntoon!

Viime viikonloppuna olin kouluttelemassa tokoa Come se -kennelin kasvattileirillä, ja Skegu oli siellä mukana. Se pääsi treenaamaan käytöksiä hakuun liittyen sekä ajamaan lyhyen jäljen, ja tottistelinkin sen kanssa pari kertaa. Lauantai-iltana käytiin Jossun ja Hessun kanssa uimassa läheisellä lammella, ja Jossu otti jälleen kerran toistaan upeampia kuvia:

"Joko saa mennä?"


"Saa!"

<3

Parhautta.

Voin kertoa että uiminen maistui lähes 2kk tauon jälkeen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti