maanantai 13. lokakuuta 2014

Skegu jäljestää

Koska hakukausi on laitettu purkkiin ainakin suurimmilta osin, niin sula maa pitää hyödyntää vielä jäljestyksen merkeissä :) Torstaina päivällä mentiin Miekkiöön. Tein Skegulle n. 300 metriä pitkän jäljen jossa oli 6 keppiä ja alussa siellä täällä nameja. Se vanheni ehkä n. 10 min, jonka aikana tein kolmella kepillä nostotreenin (kaikki nousi!) ennen varsinaista jälkeä.
Ekat kolme keppiä nousi oikein hyvin ja muutenkin jäljestys oli jäljen tuoreudesta huolimatta tosi tarkkaa - ehkä mäkin oon oppinut vihdoin käyttämään liinaa oikein :P Yksi välikeppi jäi jonnekin, mutta kaksi vikaa nousi taas oikein hyvin :))
Jatkoon: vanhempi jälki ja palkkarasia ekasta + vikasta kepistä. (Nyt sai rasian vain vikasta, muista pienemmän palkan.)

Palkka check!

Paapetti sai tehdä lohdutuksena pienen hakuruudun dameilla ja nosti kaikki kolme damia kolmessa minuutissa :)

Paapetista uhkaa tulla noutaja.

Sunnuntaina mentiin oman lauman kesken Hammolle jäljestämään päivällä. Tein Skegulle n. 500 metriä pitkän jäljen kuudella kepillä. Alueella oli yllärinä muutama metsäoja, joten tuli sitten pari ojanylitystäkin. Jälki vanheni vajaa puoli tuntia, jonka aikana Kaakku tokoili jääviä ja luoksarin stoppia.
Ennen jäljen ajamista tein kolmen kepin nostotreenin ja sitten siis jäljelle! Nyt ekasta ja vikasta kepistä sai isomman palkan ja välikepeistä frolicia. Ja niinhän ne kaikki kepit nousi :))) Skegu jäljesti muutenkin oikein kivasti, varmaan tuo jäljen vanhentaminen tuo sille heti lisää tarkkuutta. Olipa mukava treeni!

Skegu suunnittelee päivän touhuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti