sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Noudon teemaviikko

Skegu on viikon verran treenannut noutoa - paljon :) Ja todennäköisesti (ainakin toivottavasti :P) myös edistynyt

Se on sisällä tehnyt nostoja, joissa ensin maanantaina saatiin aikaan kunnon konflikti. Oikeastaan nosto itsessään oli oikein hyvä, mutta sitten ei leikkinyt jälkimainingeissa kunnolla => kiristyin itse => alkoi mielistely ja sitten mulle riitti. No seuraava päivä pelasti eikä konfliktista ollut jälkeäkään. Se suhtautuu nyt kapulaan hyvin, eli pitää tarpeeksi kiirettä menossa & nostossa. Joskus koppaa kapulan nopeasti eli ei pure siihen kunnolla, mutta tämä saattaa olla kohta jossa joudun tekemään kompromissin, will see.

Keskiviikkoaamuna kentällä tottiksessa ensin yksi nosto läheltä ja toinen kauempaa, niin että tuossa jälkimmäisessä joutui odottamaan käskyn alla. Superit molemmat <3

Koska en halua viedä sekä nostoja että luovutuksen treenaamisia rinnakkain, niin nostotreenit jäävät nyt huilimaan, niin kivoja kuin ne ovatkin :) Palautukset pitää kuitenkin saada opetettua asap, jotta asiat joskus etenee... Tosin haluan vielä yhdet nostot sekä sisällä että ulkona ja sitten siis taukoa niistä.

Hetkellisesti treenaamista vaikeuttaa Skegun vaihteeksi hankkima ripuli, jonka johdosta se paastoaa.

Heinäkuussa noutamassa :))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti