lauantai 18. lokakuuta 2014

Lappeenrannan tokokoe

Evl alkoi klo 9, yhteensä luokassa kolme koiraa ja tuomarina Anne Nokelainen. Kaakku oli vuorossa kolmantena eli vikana. Koe oli kylmässä hallissa, jossa kyllä olikin kylmempi kuin ulkona. Otin nyt Kaakun noin varttia ennen halliin ja yritin pitää sen rauhallisessa mielentilassa tekemättä mitään pl. pientä pätkää seuruuta.

P.istu 9: Oli ollut hieman levoton, ei kommentointia äänestä? Ehkä oli hiljaa sitten, en kuullut piiloon (joka oli siis hallin ulkopuolella) ainakaan mitään.

P.makuu 6: Ekan käskyllä maahan (enkä jaksa treenata tätä edes kuntoon :P) ja nyt oli vinkunut, kuulin piiloon asti. Minkä vinkulelun se nyt keksii niellä ennen paikkaoloja?!

Seuruu 9½: Kaaos oli aika korkeassa vireessä, vähän liehui mutta olin kuitenkin tyytyväinen tähän :)
Zeta 9½: Järkkä s-i-m. Päätin että seison vaikka päälläni ja laulan ukkonooaa mutta se istuu tänään. Ja ihan pelkkä normi käsky riitti tämän toteutumiseen :D Jes!
Luoksari 6: Läpi stopista, muuten tosi hyvällä vauhdilla, myös maasta sivulle.
Ruutu 9: Kaarratti hieman merkille, pelottavan lujaa ruutuun! Mutta koska pysyi hallinnassa niin hieno kokonaisuus :)

-tauko-

Ohjattu 10: Oikea piti hakea ja sen se haki, merkille jopa lujaa!
Hyppis: 9,5: Minulta ei mitään moitetta, tuomari ei kommentoinut.
Tunnari 8½: Lähti kuin kuppa töölöstä, potkaisi yhden palikan hevonhittoon ja mietin että se varmaan oli se oma... Salamannopea haistelu ja nappaaminen, oikein kiihdytti vauhtiaan palautuksessa. Mietin että olipa hiton hieno tunnari jos toi oman... ja toihan se! :))
Kaukot 7½: Vaihtoi kaikki kiltisti, eestaas muutama sentti liikkumista.

yht. 270 p. EVL1 ja sij. 1/3.
We'll keep on fighting till the end!

Aurinko paistaa barbetille (risukasaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti