lauantai 28. joulukuuta 2013

Vuoden viimeisiä

Koska tämä viikko on mennyt mulla tyystin töiden merkeissä, ei koirarintamalle kuulu mitään ihmeellistä... Joulupäivänä tokoiltiin sisällä, ja sen muistan että molemmat Koot olivat vallattoman päheitä :))) Joku päivä käytiin dameilemassa (maltilla), mutta koska Kelmin palautukset ei ole nyt sitä mitä toivoisin, niin pidetään parin viikon tauko. Jos sillä ei ole vaikutusta, niin sitten kokeillaan jotain muuta. Kelmin silmä ei edelleenkään ole priimassa kunnossa, joten heti ensi viikon alussa lienee ohjelmassa taas ell-keikka :( Silmä ei tunnu sitä pätkääkään haittaavan, mutta koska se vuotaa ja on välillä lähes kiinni, niin eihän se kunnossa ole :(

Vuosi 2013 alkaa lähestyä loppuaan. Se sisälsi meidän laumassa suurta iloa ja sitäkin suurempaa surua. Kelmi liittyi lauman ilopilleriksi heinäkuussa ja on osoittautunut nappivalinnaksi :)) Viime vuoden lopulla en osannut varmaan edes aavistaa, että tämä vuosi tuo tullessaan pennun, mutta niin siinä vain kävi.

Koko lauma koossa heinäkuussa 2013 <3

Kaaos teki lauman ainoat tilastomerkinnät: hyväksytty luonnetesti ja tokosta voi3 x3. Keväällä se jäi jo pitämään kotikoiran virkaa, mutta kesän aikana tehty ajatustyö omassa päässä sai kuitenkin jatkamaan tokoja sen kanssa vielä. Hyväksyin vihdoin sen kaikkine ominaisuuksineen sekä sen, ettei siitä koskaan tule sitä mitä joskus odotin. Ja nyt yhteistyö sen kanssa tuntuu toimivammalta kuin koskaan :) Ja kävihän Kauko barbetien jalostuskatselmuksessa, ja ilmeisesti se tunnistettiin barbetiksi :D Hakua treenattiin kesä, mutta aktiivisemmasta haun treenaamisesta taidan sen kanssa luopua. Hieman olen miettinyt, josko löytäisin sille toisen ryhmän, mutta saa nähdä kerkeänkö ajallisesti treenata kahdella koiralla useampaa lajia.

Suurena suruna jouduin luopumaan Wiimusta lokakuussa. Tämä vuosi jäi meidän viimeiseksi yhteiseksi. Se oli maailman rakkain, eikä ikävä helpota kokonaan varmaan koskaan. Mutta siitä olen kuitenkin onnellinen, että se sai elää täysillä viimeiset päivänsä ja lähti arvoisellaan tavalla. 

"The star in the northern sky..."




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti