maanantai 23. joulukuuta 2013

Lisää damitreenejä, tokotreenejä ja silmäpotilas

Viime viikolla käytiin vielä pariin otteeseen dameilemassa, mikä taisi ollakin sitten hieman liikaa. Torstaina Kelmi vaihteli dameja muutamaan otteeseen sekä ainakin kertaalleen jätti tuomatta yhden yhtä damia kun ei osannut päättää että minkä toisi. Palautukset oli myös pelkkää mun ympäri juoksemista, eli ei hyvä! Lisäksi se nappasi mua naamasta treenin päätteeksi; ilmeisesti kaikki kiva ei saa loppua ollenkaan. Lauantaina yksi nouto, joka torstaisia suorituksia parempi, mutta ei mitään parasta kuitenkaan. Joten hieman taukoa nyt ja sitten jatketaan maltillisemmin. Skegu lienee helposti näihin noutujuttuihin kuumeneva koira, Wiimu oli aikanaan jokseenkin tasaisempi. Täytyy muuttaa siis omaa asennetta - jälleen kerran.

Tokoissa Kelmi on ollut ihan mainio :)) Sen talviprojektikin alkoi viimein, eli pk-puolelle tarvittava eteenistuminen. Lisäksi ollaan tehty ahkerasti maahanmenoja ja niissä pään maahan laittamista.

Kaaos on saanut noutaa dameja edelleen myös, ja se on ollut ihan yllättävän tehokas - paitsi vierailla dameilla tehty treeni palautti mut maanpinnalle :D Tokoissa se on tehnyt kaukoja, tunnaria ja noudon luovutuksia.

Kelmiä on vaivannut oikea silmä viime viikon puolivälistä lähtien: välillä se piti silmää ihan kiinni ja siitä valui runsaasti vettä, kun taas välillä silmä oli täysin normaali. Ajattelin vaivan johtuvan ensin roskasta/ripsestä/tms, mutta kun oireilu jatkui niin ell-keikkahan siitä tänään tuli. Tuomiona silmän iiriksen tulehdus, johon saatiin lääkkeet ja nyt toivotaan silmän paranemista.

Ulkona on pimeää ja hemmetin liukasta joka paikassa :( Niinpä kaikki tokotreenit on tehty sisällä. Kohta täytyy varmaan alkaa varailla hallivuoroja ihan urakalla, jos säätyyppi ei tästä ota muuttuakseen. Onneksi lenkeillä voi kulkea peltoja pitkin ja päivällä toki näkee metsässäkin. Lunta ei ole siis enää ollenkaan, joten myös kurakelit toivotettiin jälleen tervetulleiksi. NOT.



Lumeton joulu vuonna 2013.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti