lauantai 9. huhtikuuta 2016

Back in business

Skegun haavaa paranneltiin pääsiäisen jälkeen ja kaikeksi onneksi se paranikin ilman lääkärikäyntiä ja AB-kuuria. Olihan ruljanssia viikon verran suojata se ulos, purkaa suojaus, suihkuttaa ja putsata haava kolmesti päivässä. Sisällä Skegu joutui olemaan tötterö päässä jotta haava sai happea mutta ettei pikkumusta päässyt hoitamaan sitä omatoimisesti. No siltikin olen kyllä kiitollinen että näin vähällä päästiin!

Hiljalleen käynnistettiin treenitkin ja kun lauantaina tehtiin sisätottista mun iltavuoron jälkeen, niin Skegu suorastaan karjui että jo oli aikakin! :P Se mm. murisi kapulalle... :D Lelu sai myös aika huolellisesti kyytiä samoin kuin mun polvi ja käsi parit hampaan jäljet. Sunnuntaina sitten aamuvuoron jälkeen ajattelin että nomen aihepiiriin kuuluvat linjat ja suunnat tasaisella pellolla voisi olla haavaystävällistä treeniä. Ekalla linjalla (n. 80m) Skegu ehti luukuttaa kahtasataa noin 30 metriä kunnes vetäisi kolme volttia kerien maanpinnalla ja jatkoi sitten siitä damille. Ups! Tuotakin vähän pidemmät linjat + suunnat meni kyllä itsessään varsin mallikkaasti ja ilman lisäkolhuja.

Maanantaina ja keskiviikkona tehtiin tottista Pyhiksellä ulkokentällä. Maanantaina innostuin hinkkaamaan noudon luovutusta: se oli jotenkin ällöhidas! Ilman kapulaa Skegu tuli eteen tosi hyvin, mutta kapulan kanssa sen nopein vauhti oli hiipiminen o_O En siinä heti kentällä keksinyt oikein mitään lääkettä tähän, mutta tiistaina kotona testasin ruoka-avulla ja toimi! Katsotaan toimiiko jatkossakin. Keskiviikkona siis kentällä jälleen ja Skegu oli super <3 Meni lujaa ja hiekka lensi! Vaan sitten lenkille lähdettäessä alkoi ontua :(( Katsoin jo aamulenkillä, että keventääkö se oikeaa etujalkaa mutta loppulenkistä meni minusta puhtaasti. Iltalenkilläkin se sitten lenkin edetessä alkoi kulkea lähes puhtaasti joten pohdin että olisikohan kyse kuitenkin jostain lihasperäisestä. Torstaina pidettiin kevyt lenkkipäivä ja hieroin Skegun itse - kyllähän sieltä vähän kaikkea löytyikin. Liekö hieronnan ja BOT:n ansiota mutta niin se vaan ontuminen taas hävisi. En ihan kokonaan uskalla vielä huokaista helpotuksesta kuitenkaan.

Lauantaina Skegu pääsi pitkästä aikaa oikeisiin töihin - varisjahtiin! Vauhtia riitti ja haku oli laajaaaaa :D Loppua kohden pysyi nenä jalkojen matkassa paremmin. Nyt on erittäin onnellinen labrootteri kotona nukkumassa kerällä :)

Oikeissa töissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti