tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vilkkaista treeneistä saikulle

Näillä otsikon kahdella asialla tosin ei ole mitään tekemistä keskenään tällä kertaa. Mutta pakko nyt kerrankin kirjoittaa treenikohtaisesti blogiin, että on mitä joskus muistella!

Keskiviikkona käytiin ensin päivällä Elinan kanssa Löytyllä tokoilemassa ja nomeilemassa. Kaaos teki evl:n kisamaisesti kahdessa setissä sekoitetussa järkässä. Se olikin ihan liekeissä :)) Häntä tötteröllä paineli niin itsevarmana kuin vaan voi pieni barbet mennä! Kaikki onnistui kyllä tuolla treenikerralla niin kivasti että!
Skegu teki kahdeksan damin hakuruudun ja sai ylistyssanoja Elinalta :) No oli se kyllä tehokas ja hyvä omaankin silmääni. Pieni raketti tyhjensi ruudun tyylillä ja vauhdilla.

Illalla mentiin ilmaisutreeneihin Renksuun RiikkaM kanssa. Koska Kaaos oli jo tokoillut päivällä niin se pääsi poikkeuksellisesti tekemään pari ilmaisua ja teki ne oikein hyvin. Myös Skegu oli pätevä omissa ilmaisuissaan tällä kertaa ja näytötkin tuntui tosi hyviltä nyt :) Täytyy vaan itse muistaa liikkua eteenpäin että saisi samaa ajatusta koirallekin.

Torstaina käytiin vaan oman lauman voimin lenkillä, ja loppupuolella Skegu alkoi kallistaa päätään oikealle & riiputtaa oikeaa korvaansa... :( Korva oli siisti ja puhdas, joten annoin sille kotona kipulääkkeen ja jäin odottelemaan...
... no perjantaina se hiipi aamupäivällä viereen kun istuin koneella, pää ihan kallistuneena oikealle ja korva riippui :( Saatiin heti aika Univetiin ja sieltä mukaan ab:t & kipulääkkeet. Lääkärinkin mukaan korva oli siisti eikä mikään ulkoinen merkki viittaa tulehdukseen, siksi tuo kipuilu on vähän outoa? No mutta jos lääkekuuri ei nyt auta, niin sitten pohditaan jatkotoimia.

Astetta suuremmat tirpat.


Skegu ei kovasti arvostanut kuuden päivän saikkuaan (= 6 päivän treenittömyyttä) ja oli mm. melko vallaton lenkeillä. Ell ohjeen mukaan piti ottaa rauhallisesti, ja jos erehdyin päästämään pikkumustan remmistä irti niin nämä ohjeet olivat kaunis muisto vain ja mustiainen kiisi horisontissa :P
Tiistaiaamun vesisateessa käytiin sitten vihdoin vähän tottistelemassa. Kaaos ensin omalla vuorollaan tokoili vähän seuruuta ja luoksarin stoppia (joka ei kyllä varmaan enää ikinä tule pelittämään). Skegu kiihkoili hyvin lupaavasti jo siinä odotellessaan ennen kuin vihdoin pääsi tekemään noudon, seuruuta ja vähän maahanmenoja. Labrootteri oli melko onnellinen lelunsa kanssa treenien päätteeksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti