maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäisviikon touhuja

Pääsiäisviikolle mahtui jos jonkinlaista koiramaista menoa. Joku ilta käytiin Riikkojen kanssa ilmaisemassa Renksussa, ja Skegu oli oikein mallikas :)) Nyt tehtiin niin, että mm ikäänkuin kiepsautti koiran itsensä ympäri antaen samalla rullan - näin yritettiin saada ajatusta eteenpäin työskentelystä "radalla". Ja nyt myös itse muistin edetä riittävän ripeästi :) Pienehköä kuumenemista loppua kohden oli havaittavissa, ja muistaakseni tokavikalla ilmaisulla Skegu oli ihan pokkana kiitämässä rulla suussa musta ohi :P Täytyy ensi kerralla muistaa 3-4 hyvää ilmaisua ja jättää siihen.
Kaaos pääsi jälleen tokoilemaan Renksun nurtsilla. Jotain säätöä oli ohjatussa mutta loppu hyvin kaikki hyvin. Ruutu löytyi ja luoksarit oli rentoja.

Elinan kanssa käytiin tokoilemassa (oliko se torstaina?) meille uudella kentällä jossain Mukkulassa päin. Kaaos teki evl:n läpi ja suoriutui siitä ihan hyvin. Ei virheitä, mutta ohjattu oli aika hidas (paljon häiriömerkkejä kentällä) ja tunnarissa varmisteli pudottamalla jo kertaalleen poimitun oman. Muuten se taisi olla aika jees.
Skegu pääsi kentälle myös - kiljumaan :P Se oli loistotuulella, varmaan ennen kaikkea siksi että saikku vaikutti päättyneen! Se kiisi omia juttujaan hullunkiilto silmissä ja hiekka pöllyten :D

Lauantaina ajeltiin Etelä-Suomeen treenaamaan nomea. Skegu teki hakuruudun variksilla ja oli tehokas: 6 lähetystä & 6 varista :) Myös Kaaos pääsi näyttämään mistä barbetit on tehty ja niin ikään tyhjensi hakuruutua variksista melko mallikkaasti. Sillä nyt ei ole mitkään spontaaneimmat nostot mutta hyvää hakua se teki (noutajatyyliin) ja toi tirpat mulle asti.
Myös herra (tai rouva) kani pääsi ulkoilemaan jälkien merkeissä. Sen takajalat tosin oli saaneet vähän osumaa joten pienellä jännityksellä odotettiin miten koirat sitä käsittelee. Skegu jäljesti hyvin mutta ehkä hieman odotetustikin ravisti kania sille päästyään... Auts. No autettuna sitten ok, kunnes uudella jälkiyrityksellä rikkinäiset takakoivet alkoi kiinnostaa hieman liikaa. Pientä keskustelua käytiin kanin käsittelystä jonka johdosta Skegu päätti että minä voin sitten hakea kanini itse. Kunnes keskusteltiin jälleen ja Skegu tuumasi että mielellään se hakeekin kanin :) Ja lopuksi se teki oikein nappinoudon kanilla (joka muuten painoi varmaan ylikin sen 3 kg?) johon oli hyvä lopettaa.
Tuo pitkäkorva on kyllä vaikein noista taipparijutuista!

Sunnuntaina illalla saatiin koko treenihalli omaan käyttöömme - oli siis noutajien hallivuoro ja kaikki muut olivat jääneet pääsiäisen viettoon :P Melkein koko tunti meillä siellä vierähtikin, niin että tuli kuitenkin ihan koko rahan edestä treenattua. Kaaos teki paikkikset, ohjatun, tunnarin, hypyn, kaukot ja luoksarin - ei mitään isompaa missään.
Skegun akku oli jälleen ladattu eilisen jäljiltä täyteen ja Musta Surma tuli asiaankuuluvasti huutaen halliin sisälle. Se teki sivulletuloja, eteenistumisia, noutoa ja hyppyä - ja oli loistava <3

Ou jee, koko halli pienen labrootterin käytössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti