torstai 28. marraskuuta 2013

Pimeetä

Viime viikko meni töissä iltavuoroa tehdessä, joten sekä aamu- että iltalenkit kierrettiin pimeässä ja yhtä pimeässä tehtiin tietysti kaikki ulkotreenit. Siihen päälle vielä viikonlopun työt, niin ei tarvinnut juuri valoisasta vapaa-ajasta haaveilla...

Kelmi pääsi sentään tekemään jotain päivänvalossa, koska se kulkee mulla vielä mukana töissä. "Jotain" oli sitten damijuttuja, ja se on niissä aikas epeli :) Hieman meinaa välillä intoa olla liikaa, mutta päivän tai parin tauko teki aina siinä mielessä ihmeitä, että keskittyminen oleelliseen palasi. Tokojutuissa se on tehnyt kaikkia entisiä juttujaan, ja kehittynyt niissä :)) Myös leikkiminen tuntuu paremmalta, joten kyllä siitä vielä taitaa koira tulla. Tähän näinkin onnelliseen pisteeseen päästiin Kempin Elinan neuvoilla - "se on NOUTAJA!" Niin totta, Kelmi ja ohjaaja kiittävät!

Kaaos on tehnyt vain tokoa, koska seuraava kisa on ensi viikolla. Yhteistreeneissä se on tehnyt pelkästään kisanomaista kokonaisuutta, ja esim. eilen Heinolan hallissa se teki jopa mun mielestä hyvän setin. Sen kanssa on ollut nyt viime aikoina kiva treenata! Sisällä ollaan tehty varmuutta tunnariin, kaukoihin ja noudon luovutuksiin. Ensi viikon kisan jälkeen jäädään sitten kisatauolle treenaamaan ja palataan kisakehiin taas vähän keväämmällä.

Kaaos sai myös oman metsästysannoksensa alkuviikosta, kun se hyökkäsi juoksemaan silmät kiiluen fasaanitarhaa ympäri. Sen oma Linnanmäki oli ilmeisesti löytynyt :D No nouti se sorsankin pari kertaa, siinä taisi ollakin ihan tarpeeksi luvallisia metsästysjuttuja sen kiintiöön tälle vuosisadalle.

Kelmi yhtenä aamuna työpaikan pihalla.

Hetken oli Hollolassakin lunta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti