sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Kaaos Tuuloksen tokokokeessa

Eilen illalla aloin lukea kisakirjettä selvittääkseni luokan alkamisajan, tarkemman paikan jne. Siinä sitten huomasin että koehan pidetäänkin kauppakeskuksen parkkihallissa ja liikkurikin on mies. Varsin ääriolosuhteet oli siis tiedossa Kaaokselle. Tuomarina Ossi Harjula.

Paikkamakuu 9: Juuri ennen käskyn antamista singahti omituisesti vinoon. Saattoi piipata, mutta koska viereinen koira ulvoi, ei varmaan Kaaoksen mahdollisesti ääntelyt kuuluneet.. Lopun nousemista ennakoi sekunnin. Liikaa pisteitä.

Yksilöliikkeiden järkkä oli sekoitettu, en tiedä helpottiko vai vaikeuttiko mutta ihan mukavaa vaihtelua.

Ruutu 6: Parkkihallin lattia oli aikas liukas, joten Kaaos liukui ruudusta takaa yli. Korjauskäskyllä ruutuun, kaksi käskyä maahan. Luulin, että oltiin jo nollattu tämä joten autoin sitä tulemaan oikealle paikalle seuraamaan.

Seuraaminen 9: Ossi-setä kehui maasta taivaaseen, hieman jäi epäselväksi mistä lähti piste?

Luoksetulo 5: Hyvä vauhti kaikissa väleissä, ei pysähtynyt seisomaan. Hiljensi vähän vauhtia ja kiihdytti sitten uudestaan. Maahan ja sivulle OK.

Hyppynouto 6: Kapula sinkosi lattiasta niin vinoon, että päätin auttaa Kaaosta ja uusia heiton. Uusintaheitto onnistui paremmin ja Kaaos teki hyvin molemmat hypyt, vaan pudotti kapulan kun oli tullut sivulle.

Tunnari 0: Tähän ei vielä treeni kantanut. Tarkasti kapulat, lähti pois, tarkasti uudestaan ja otti oman, pudotti, tarkasti, otti oman, nosti väärää... Ja toi sitten oman. Hyvä luovutus!

Metallinouto 9: OK, hyvä luovutus!

Kaukot 6: SE VAIHTOI JOKAISEN EKALLA KÄSKYLLÄ!!!!11!!!  Riemu. Eteni, koska ei osaa tehdä oikein.

Liik.istu 9: ISTUI!!!!

Kokonaisvaikutus 9: "Sinulla on hyvä koira. Se on ihan oikea tokokoira!" Ha haa :D

yhteensä 206 p. voi3, sij 3/6.

Tämä oli kyllä Kaukon paras voittajaluokan veto. Se oli reipas, selvisi virheistään jotka tiesi tehneensä, teki eikä jähmettynyt. Ja mä olin reipas ja autoin koiraa selviämään. Melkein kuplassa, yhtenä päivänä ollaan siellä ihan kokonaan :)

Tuuloksessa oli hyvät palkinnot, koiratkin sai leluja ja luita!

Kelmi pääsi hengailemaan parkkihalliin myös. Pääsi tekemään seuruuta ja hakemaan Kaukon palkinnot. 

Ennen kisoihin lähtöä Skegu ehti katsoa lemppariohjelmansa Avara Luonnon :)

1 kommentti:

  1. Hyvä Pekkarinen (ja kartturikin) -treenit jatkukoon, kun kerran oikeaan suuntaan ollaan menossa ;)

    VastaaPoista