perjantai 15. marraskuuta 2013

Elämä jatkuu

Vaikkakin yhä edelleen suunnattomasti kaivaten Wiimua.

Treenattu silti on ja menty paikasta paikkaan. Kuukauteen on mahtunut jos jonkinlaista, yritän muistaa edes jotakin..

Kelmi on tokoillut, ja oppinut ainakin 2on2off -targetin (vaikka taitaa olla enemmän aksajuttuja), peruutuksen ja maahanmenokin on paremmalla mallilla. Noudoissa siirryin palkkaamaan osista: pito, kantaminen tai nosto. Tämä tuntuu nyt toimivan tokon puolella, katsotaan jatkossa joutuuko sitä muuttamaan noutajaystävällisemmäksi. Ruutuun vaihdoin targetin tilalle lelun ja tuntuu pelittävän näin paremmin. Seuruuta on jatkettu tutulla tavalla ja jatketaan ne seuraavat pari vuotta, heh :) Leikkiminen on ahdistanut mua enemmän kuin laki sallii ja moni ihminen ympärillä on saanut kuulla loputtomasti tästä mun kriisistä. Hampaiden vaihdolla oli varmasti osansa, mutta suurin syyllinen löytyi mun ihmeellisistä odotuksista ja kuvitelmista. HYVIN se leikkii ja vielä paremmaksi muuttuu! Taidan olla aika hyvä kehittämään ongelmia tyhjästä.

Haussa ollaan tehty hajunhakuja ja pidennetty lähetysmatkaa. Skegu niin tietää jo saadessaan valjaat päällensä että mitä pääsee tekemään. Muutaman kerran ollaan käyty Tuulin ja aussien kanssa viikolla iltaisin tekemässä pennuille treenit - nyt alkaa vaan pimeys tulla jo niin aikaisin että pakko jättää hiljalleen haku tauolle. Hyväkin varmaan niin; pääsee Kelmi pohtimaan oppimaansa ja jatkamaan taas keväällä.

Uutena aluevaltauksena löydettiin nome! Tämä nyt on hyvin tuore juttu tätä kirjoittaessa, mutta voinen jo sanoa että on se kyllä aika raketti noutaessaan <3 Nii-in, voisin muistaa että se on noutaja eikä paimen... Tämä muistutus auttanee kun kehitän seuraavan kriisin pikkumustan kanssa. Fasaaneita se on nähnyt tirppakaupalla eikä ole ajanut ainuttakaan :) Ja laukaukset on so last season.

Ihan mainio myös sylissä lämmittäjänä.

Kaaos on lähinnä tokoillut. Sille on pari koepaikkaa varattuna vielä loppuvuodelle, toivottavasti malttaa aloittaa juoksunsa vasta niiden jälkeen. Ollaan tehty ennen kaikkea paljon töitä asenteen ja meidän suhteen kanssa, ja hiljalleen alkaa tuloksia näkyä. Paaaaljon on työtä edessä monen teknisen asian kanssa, mutta yritetään nyt ensin saada kokonaisuutta kasaan. Se näillä loppuvuoden kokeillakin olisi tarkoitus, ei niinkään tulokset. Kauko on tehnyt voittajaluokkaa läpi palkatta treeneissä, ja ilokseen huomannut ettei siihen kuole:) Jää nähtäväksi että kantaako valittu tie miten pitkälle.

Kauko oli myös hakuporukan treenipäivässä ja lähti totaalisesti multa käsistä -once again. Siellä se viiletti pitkin metsää ja sai kehuja työskentelysitkeydestään :D Nojoo, mutta kun sillä ei pää kestä hakutreenien vaatimaan odottelua niin tulos on sitten tuossa. Päätin että se saa jäädä hakuryhmästä pois ja antaa kokonaan paikkansa Skegulle. Ei sen kanssa raaski varmaan kokonaan hakua lopettaakaan, mutta isot ryhmätreenit ei ole sitä varten.

Siinä missä Kelmi ei ole ajanut fasaaneita, on Kaaos tehnyt sitä senkin edestä - luonnollisesti luvatta. 

Siellä ne tirpat jossain on. Ja ei, meillä ei oo lunta. 

2 kommenttia: