lauantai 27. heinäkuuta 2013

Kelmin eka viikko

Laitetaas muistiin, mitä kaikkea ollaan ekan viikon aikana touhuttu. He hee, lueskelin meidän vanhaa blogia Kaakun pentuajoilta, ja kummasti ne tekstit toi vertaistukea asiassa jos toisessakin :)

Treenijutuista (voiko jo käyttää sanaa "treeni"??) ollaan tehty seuraamista, istumista, metalli- ja puunoutoa sekä vähän maahanmenoa ja eteenistumista. Hui kun tuntuu kirjoitettuna paljolta. Mutta Kelmi keksii aika äkkiä mitä siltä haluan, joten haasteita on tippunut sitten siihen tahtiin. Seuruuta se tekee aika kivasti, tehdään siis samalla tyylillä entä Kaakunkin kanssa eli malien opeilla. Istuminen on kaikkein pisimmällä, sen se tekee 90% aina. Maahanmeno on ihan alussa, eteen se tulee istumaan namin perässä melkoisen mukavasti. Molemmat noutojutut on POP, jopa niin paljon että taidetaan nyt vähän rajoittaa näitä ensi viikolla... Lisäksi ollaan leikitty paljon, Kelmi taistelee narulelusta kuin mikäkin terrieri :D Pallot on myös kivoja.

Muussa elämässä Wimppu on opettanut sille ahkerasti koirankieltä ja ollut esimerkkinä. Tänään viimeksi Kelmi sai opetuksen, ettei Wimpun luuta ole syytä mennä -edes- koskemaan.

Yksin Keme jää hyvin, sinne se pötkähtää häkkiinsä ja heräilee kun tulen töistä. Tosin nythän olen tehnyt puolta päivää, katsotaan sitten kun päivät venyy normaalimittaisiksi. Mutta ylipäänsä se rauhottuu hyvin häkkiinsä. Ruoka maistuu, aito labradori siis. Pissaa tulee... :P Kaikki omaan häkkiin paperille kuitenkin tähän mennessä. Tänään oli eka kerta yksinollessa, kun oli säilynyt kuivana mun käydessä kaupassa (n. pari tuntia).

Mitäs vielä. Joku päivä käytiin MustiMirrissä ja Kelmi oli oma itsensä eli erittäin reipas. Ja ihmiset tykkäsivät :) Mustikoita ollaan käyty keräämässä myös, metsässäkin se on kuin kotonaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti