keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Kelmi saapui!

Kevään aikana syntyi päätös, että Kaaos jää kotikoiraksi ja harrastelee todella vain omaksi huvikseen. Samalla olin tienhaarassa, että jatkanko koiraharrastusta ja otan uuden pennun, vai jätänkö harrastelut vähemmälle tästä edespäin.. Mietinnän tuloksena löysin itseni labradorien pentuvälitystä selaamasta, ja asioiden lähdettyä vauhtiin päätyi kotiin lopulta Kelmi :) Niitä on nyt siis kolme, huh!

Kelmi on ollut alusta asti reipas ja hyvin äänekäs. Ääni on näiden sen täällä viettämien muutamien päivien aikana jo tasoittunut huomattavasti ja karjunta loppunut oikeastaan kokonaan. Mitään se ei tunnu pelkäävän, leluilla leikkii kuin terrieri ja juoksee kuin pieni gepardi. Omaan häkkiin se alkaa olla aika mukavasti kotiutunut ja rauhoittuu sinne melko pian häkin oven sulkemisen jälkeen. Kaikinpuolin jotenkin hyvin samantyylinen mitä Wiimu oli pentuna, ei siis pelkästään ulkonäkönsä puolesta :)

Pissaa ja revittyjä sanomalehtiä tietysti riittää, niiden osalta tää pentuaika ei ole mun suosikkiaikaani. No jospa ei sitten muutamaan vuoteen tarvitse tätä osuutta taas ahkeroida. Tässä huomaa ehkä selvimmän eron Kaaoksen ja labradorien välillä: Kaakkuhan ei tehnyt häkkiinsä ikinä mitään tarpeita, labbikset taas tuntuu vuotavan lähes koko ajan. Jossain se barbetikin hakkaa noutajat :D

Kaakku viettää rentoa lomaa Kuopiossa tällä hetkellä. Sillä oli  parturi ja se jäi samalle reissulle suunnitellusti lomailemaan. Oikeastaan hyvä näin, koska se ahdistui Kelmistä aika paljon eikä tiennyt miten päin olisi ollut. Jopa ruuat jäi kuppiin. Tietysti se totuttelu on edessä nyt sitten vielä, mutta eiköhän se siitä. Koti tuntuu jotenkin tyhjältä ilman Kaakkua :')

Wimppu on ottanut pennusta opetusvastuun. Ne on jokseenkin mainio pari erityisesti ulkoillessaan!

Välissä 12 vuotta viisautta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti