lauantai 7. toukokuuta 2016

Vapun jälki

Torstaiaamuna oltiin varisjahdissa. Nyt alkaa tulla varishaavakotkin hyvin talteen :) Ensinhän Skegu niitä vähän arasteli mutta nyt nappaa jo nekin mukaan sujuvasti. Myös yksi täydellinen linja saatiin, joten ei ollenkaan huonompi aamu!

Ei vappua ilman jälkeä! Joten vapunpäivänä mentiin jälkeilemään Lahdenpohjaan. En muistanutkaan kuinka ei-niin-mukavaa se maasto on kulkea.. Mittaa jäljellä oli n. 500 metriä, pari kaatuneen puun ylitystä, jyrkännettä ylös ja alas sekä risukkoa. Matkalla viisi keppiä ja ikää reilu tunti.
Jana oli huono :( Skegu eteni ihan hyvin ensin mutta sitten alkoi pyörimään, palasi lähtöpaikalle, otti takajäljen ja mitähän vielä. Lopulta se selvisi matkaan kuitenkin omin avuin. Tälle jäljelle oli tyypillistä tällä kertaa se, että johtuen haastavasta maastosta jouduin päästämään liinasta irti monta kertaa ja välillä pysäyttämäänkin koiran että ehdin taas saada liinasta kiinni. Jonkinlaista keppivarmuutta lienee tullut, sillä kaikki kepit nousivat :)) Erityisen tyytyväinen olen tähän koska liina oli tosiaan välillä ihan löysällä/irti kokonaan ja vauhti sen mukaista. Eli keppisaldo tänään 5/5 :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti