lauantai 21. helmikuuta 2015

Viimet viikot

... ovat kuluneet lähinnä näin:



Nyt on hetkeksi pahemmat tentit ohi!

Treenattu on silti sitä sun tätä helmikuussa. Kuun alkupuolella käytiin joku ilta (vai yö?) aksaamassa ja kokeiltiin astetta vaikeampia kuvioita. Sanoisinko että ei ihan täydellisesti mennyt mutta sinne päin :D Hauska oli huomata, että molemmat koirat muistivat esim. putken jo ihan täydellisesti vaikka se oli suoraan radan osana. Samoin A (tosin erillisenä esteenä) meni jo ihan sujuvasti. Tosin Skegu kiitää sitä melkoista kyytiä, joten estenoutoa ajatellen pitänee hioa opetusstrategiaa vielä...

Musta avaruusolio hyppää :D

Kaaos kiitää :)


Jossain välissä pyörähdettiin uimassakin kavereiden kanssa. Kaaos ujosteli tosi kovasti tällä kertaa (tuttua) allasta ja sai luottoa tassuihinsa vasta kun raahasin sen veteen. Sitten se taas huomasi osaavansa yhä edelleen uida eikä olisi millään malttanut lopettaa. Skegu olisi tehnyt uimahyppyjään loputtomiin ja noutanut kaikkien muidenkin lelut. 

Wiuf!

Nomen treenaamista on vaikeuttanut huomattavasti lumi. Linjoja ollaan sentään päästy treenaamaan. Viikko sitten ajattelin tekeväni helpohkon treenin molemmille koirille tutulla tiellä, vaan sepä oli kaikkea muuta kuin kevyttä ja helppoa. Skegu nyt sentään meni hyvin suoraan mutta palautti aina pellon metrisen lumihangen kautta!?? Luovutukset itsessään oli nätit. Kaaoksen kanssa käytiin kovempi keskustelu siitä, että jos lähetetään linjalle niin sitä edetään suoraan eikä lähdetä pellolle tekemään hakua. Voi argh! 
Uusintana linjat samassa paikassa myöhemmin meni sitten kuin vettä vaan molemmilta :)
Skegu teki pienen lähihakuruudun joku päivä Tiilijärvellä ja oli super :)) 

Ja tokoa ollaan puuhasteltu myös! Kaaokselle on haettu parempia kaaria ohjattuun, malttia tunnariin, toimintakykyä kaukoihin... Tai ainakin yritetty :) Se on ollut ihan ok kaikissa treeneissään.
Skegu on jatkanut tottiksissa eteentuloja, sivulletuloja (:P) sekä seuruuta, ja saatiin Elinalta kehuja että eteenpäin on menty! No siltä se kyllä tuntuu itsestäkin :) Nyt on ollut myös tehokuurina noudon luovutus jotta päästäisiin joskus hakuilmaisun kimppuunkin, ja se on edennyt hyvällä vauhdilla. Musta Surma on ollut siis vallan pätevä :))

Jahas, ja kelit muuttui sitten kuin taikaiskusta aivan kammottaviksi treenien suhteen. Tiedossa sisällä näpertelyä sen minkä keksii siihen saakka kunnes taas uskaltaa jossain ulkona treenata...

Vielä muutama päivä sitten kelit oli tällaisia..!

Saukkohavainto Tiilijärveltä!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti