sunnuntai 11. elokuuta 2013

Kelmin kolmas viikko

Tällä viikolla työt haittasi tehokkaasti muuta elämää: maanantaista sunnuntaihin kestäneellä työviikolla ei ihmeitä tehty koirien kanssa. No jotain sentäs kuitenkin. Tottisjuttuja tehtiin ennätysvähän Kelmin kanssa, sillä taidettiin tehdä kaikki jo tutut jutut vain kertaalleen... Kuitenkin esim. target oli hienosti muistissa! Vähän harmittaa, ettei ollut energiaa (ja aikaa) ottaa mitään uutta juttua ohjelmistoon tällä viikolla, mutta ei voi enää mitään. Noudot meni kyllä ihan putkeen! :))

Hakua tehtiin pariin otteeseen. Jälkimmäisellä kerralla olin itse viisaampi edellistä, ja tein vähän oikeaoppimisemmin hajunhakuja ja sitten lähetyksiä => Kelmi osti tämän treenin aikas hyvin :) Eli näin jatketaan. Jäljen aloittamista pohdin, mutta alan kallistua siihen suuntaan että se saa jäädä ensi kevääseen. Taidan vahvistaa nyt ilmavainua, koska Kemppu vaikuttaa luonnostaan enemmän maavainuiselta. No ihan satavarmaksi en sano, jos jonkun jäljen pätkän sille kuitenkin innostun tekemään.

Arjessa uutena juttuna otin sen mukaan töihin perjantaina. Meillä on töissä koiria varten tehty asunto, jonne voi ottaa koiran mukaan työpäivän ajaksi. Hommasin sinne Kelmille häkin, ja loistavasti se sinne asettui heti taloksi. Pari kertaa työpäivän aikana kävin sitä ulkoiluttamassa ja ruokkimassa. Kiva huomata, että se jää lunkisti vieraisiin paikkoihin ja luottaa että mä palaan kyllä sen hakemaan :) Lauantaina naapurin kartanossa järjestettiin konsertti (ei vähempää kuin Lahden sinfoniaorkesteri ja Rajaton...) jonka päätteeksi oli ilotulitus yöllä. Heräsin tulitukseen, joka kyllä KUULUI - Kelmi sen sijaan avasi toisen silmänsä nukahtaakseen uudestaan Kaukon maastoutuessa sängyn alle.

Nyt olisi pari vapaapäivää edessä, joten pääsee enemmän puuhaamaan koirien kanssa. Ja kuvatkin uupuu Kempun kolmannelta viikolta! Tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti