maanantai 12. elokuuta 2013

Kaakun treenailuja

Nimittäin onhan barbetkin päässyt hommiin :) Jotain viikko sitten tein sille esineruudun kahdella esineellä, jonka suoritus meni lähinnä rakkaudesta kuntourheiluun.. Eka pisto oli 100m, toka 90m, kolmas 80m ja sitten kun jossain vaiheessa se oli hieman alle 50m niin nousi eka esine. Toka tuli vähän helpommin, muistaakseni. Kelmin pentuhakutreenien yhteydessä otin pari ilmaisua Kaukolle kiintorullalla, ja ne olikin lähes tulkoon täydelliset. Hyvä Maukka!

Vähemmän täydellistä oli sitten haun kimppatreeneissä Vierumäellä viime torstaina. Kaakulla ei sinänsä ihan sopinut noin parin tunnin odottelu muiden treenatessa, vaan se sai itsensä keittämään ihan kunnolla ja oman vuoronsa koittaessa hävisi horisonttiin. Kolmesti. Eli vallan mahtavaa oli ensin ajaa 50 kilsaa, sitten istua metsässä pari tuntia ja lopuksi todeta että haku on paska laji. (No eikä ole.)

Korjaussarjaa otettiin lauantaina yhdellä maalimiehellä. Ekalla tassu oli mennyt rullan läpi (taas), onneksi oli auennut. No tästä jälleen kerraan hämääntyneenä Kaakku tuli pistolta pois :( Tokalla lähetyksellä ilmaisi ok. Toka pisto ilmaisuineen oli hyvä!! :) Kolmas oli suorapalkka, mutta vauhtia tällä hakuraketilla oli edelleen sen verran ettei nenä ihan pysynyt mukana - kolme lähetystä ja sitten löytyi maalimieskin.

Tottista väänsin joku ilta: olin itse huono ja sitä myöten oli Kaukokin, eli se siitä. Jääviä yritettiin siis tehdä, joissa valmistelevat oli ihan luokattomia ja blaah. Seuraavana aamuna tein pihassa (Kelmin karjuessa sisällä, kellon ollessa 05) jäävät ja noudon, superrr! Paitsi että maahanmenossa se jättää nyt pään ylös o_O Joku barbet-oikku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti