perjantai 13. kesäkuuta 2014

Tottista, hakua ja jälkeä

Ti-to treenit pikakelauksella:

Tiistaina iltavuoron jälkeen lähdettiin Uskilaan tottistelemaan oman lauman kesken.
Kaaos teki tokojuttujaan; ruudun ja ohjatun suuntia. Merkki kaipaa ruudun yhteydessä alkumuistutuksen, jälleen siis oli oikaisemassa ruutuun kiertämättä merkin kautta... Mutta hyvin löysi ruudun ja muistelun jälkeen merkinkin :) Ja nyt haki ruudusta hyvän paikankin, eli paikkatreenistä taitaa olla hyötyä. Ohjatun suunnissa mukaan otettiin merkki, tosin ilman sinne lähetystä. Vasen on edelleen helpompi, luulen että sana "vasen" kuulostaa Kaukon korviin selkeämmältä entä sana "oikea". En tiedä? Anyhow, ohjattukin etenee omalla vauhdillaan :)
Skegu oli hurrrjan kiva! Se teki noutoa, ruudun, luoksarin, sivulletuloja ja seuraamista. Seuruun ahdistus mulla alkaa olla mennyttä aikaa, nyt Musta Surma tuntuu & näyttää siltä mitä siltä haluankin. Ehkä se ensiksi valittu tie olikin siis se oikea - jälleen kerran.
Treenien jälkeen tehtiin lenkki Viitailassa - melkolailla täydellinen kesäilta.

Keskiviikkona hakuiltiin Kukonkoivun luvallisessa maastossa. Skegulle eka etukulmat haamuina, tai kakkospiilolle kun ei ollut näköyhteyttä niin mm antoi äänen. Nämä hyvin. Tokalla kiekalla näytin ykkösen ja sitten ääni & lähetys kakkoselle - hyvin. Sitten muistina ykkönen, ei ongelmia. Skegu oli myös käyttäytynyt hyvin :))

Torstaina treffattiin Riikan kanssa Miekkiössä.
Kaaokselle ensin lyhyt hakutreenit: tyhjä vasemmalle ja sen jälkeen löytö oikealle. Tyhjä oli hyvä, eikä viipynyt reissullaan liian kauan. Oikealle yritti lähteä ensin tosi vinoon minkä korjasin. Löysi hyvin ja oli ottanut nyt rullan reippaasti ilman turhaa palkan jallitusta :) Hyvä näyttö, mitä nyt mä oisin voinut yrittää pysyä perässä :P
Skegulle Riikka teki n. 300 metriä pitkän jäljen, joka vanheni Kaukon treenin ajan, vartin? Nameja siellä täällä. Skegu kiinnittyi hyvin jälkeen ja ajoi mun makuun oikein hyvin suht matalalla nenällä. Jossain vaiheessa meinasin itse lentää ympäri, jolloin Skegu sai turhan paljon liinaa ja vauhti kiihtyi hieman liiaksi. Nyt se ei kuitenkaan lähtenyt juoksemaan ympäriinsä vaan mattoi ajaa jälkeä. Hyvä Skegu! :))
Lähdettiin sitten lenkille treenien päätteeksi, ja jossain vaiheessa alkoi sataa suht rapsakasti vettä. Koiratkin näytti siltä, että oliko pakko kiertää pidemmän kautta :D

Miekkiön metsäilijät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti