sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Kelmin seitsemäs viikko

Ohoh, jo seitsemäs viikko. Aika on mennyt kyllä nopeasti. Seitsemännen viikon alkajaiksi suunnattiin maanantaina aamupäivällä toisen kerran rautatieasemalle. Lattiat, rappuset, ritilät ja kuulutukset eivät olleet muuttuneet yhtään edellistä kertaa pelottavammiksi; Kelmi oli itse tyyneys assalla. Oikeastaan vaikeudeksi osoittautui kaikki monet junaa odottavat ihmiset, joita Kelmin olisi pitänyt päästä moikkaamaan. Tässä olisikin työnsarkaa, koska meillä maalla harvemmin tulee ketään vastaan. Illalla mentiin Riikan ja bortsujen kanssa treenaamaan Kukonkoivuun. Kelminaattori teki kolme hyvää löytöä, ja vikassa nyt vein sitä vähän taaksepäin kun näin sen saaneen hajun. Oli kyllä väsynyt pikkukoira illalla!

Hakua tehtiinkin tällä viikolla yhteensä neljä kertaa. Viikolla pari kertaa iskän kanssa, mutta tuuli oli tosi huono joten Kelmi pääsi pari kertaa viilettämään jälkeä pitkin ja kerran se löysi silmillään. Ei hyvä. Onneksi nyt sentään molemmat kerrat päättyi suht onnistuneeseen löytöön. Lauantaina Tampereella Hellun kanssa tuuli oli suotuisampi, ja penne pelitti aikas hyvin :) Ja näkipä siellä taas yhden maaston lisää.

Tottiksessa/tokossa on jatkettu samoja juttuja. En ole vieläkään saanut aikaiseksi esitellä Kelmille ruutua... No mutta onpa tekemistä silti riittänyt: sivulletuloa on jatkettu edellisviikkoa ahkerammin, merkki on ehkä vähän edistynyt, luoksarissa on keskitytty myös siihen että pitää odottaa maltilla ja hiljaa, ja maahanmenoon on yhdistetty enemmän vihjettä. Muina huomioina nyt ehkä noudot, joissa olen tilannut itselleni aimoannoksen ongelmia tulevaisuuteen palkkaamalla myös nostoista... :P Pitää tehdä sekaan enemmän kantotreenejä, ettei kapuloiden merkitys ole pelkkä nostaminen. Lauantaina Kelmi pääsi ekaa kertaa halliin, Tamskille. Hallin toisessa päässä oli melkoinen elämä rallytokoilijoiden toimesta, mutta Kelmi keskittyi loistavasti ja teki omat juttunsa oikein hyvin :))

Painoa 10,5 kiloa, korkeutta 37 cm (?) ja kaikki maitohampaat vielä suussa.

Kelmi K. Kojootti hallilla.

Uusi (kiltti :D) bc-kaveri Syke.

2 kommenttia:

  1. Siis mitä, onko kilttejäkin bc:ita olemassa?! ...miksi meille on annettu vaan tuhmia...? (no en varmaan mee kattomaa peilii :-D )

    ...tiistaina sitte vähän "korjaussarjaa" hakureeneihin, ettei pääse jäljestämää tms. ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kelmi on reenannu liikaa bordercollieiden kanssa: murisi tänään metskulle!! Selvä syy-seuraus -suhde! :D

      Poista